SOUTĚŽ: Tvoje pohodová zima v TOP resortu Dolní Morava!

Vykroj si ty nejdelší oblouky letošní zimy v horském resortu Dolní Morava – jsme pro tebe tím nejlepším místem po celou zimní sezónu! Proč? Garantujeme nejmodernější středisko, tuny sněhu a laviny zážitků! Resort s více než 10 km skvěle upravených sjezdovek je jako stvořený pro náročné i pohodové lyžaře.

3 kilometry na jeden zátah

Ze Slamníku až k chatě U Slona. Díky nové sjezdovce „Vyhlídková“ a propojení celého resortu si nyní můžete krájet oblouky na sjezdovce dlouhé 3 km a vychutnat si tak pořádnou zimní jízdu.

7 restaurací a barů přímo na sjezdovkách

Zima na Dolní Moravě, to je především pohoda na svahu. V areálu s 8 sjezdovkami najdete 7 restaurací a après-ski barů. Tradiční horskou chatu doplňují stylové vyhřívané bary, pizzerie, restaurace či grill bar. Prožitek z lyžování je v plné rovnováze s kvalitou služeb na sjezdovkách. Na Dolní Moravě to dobře vědí, a proto přicházejí s novou prosklenou kráskou jménem „Skalka“.

Skalka – s výhledem i nadhledem

Panoramatickou restauraci Skalka najdete v nejvyšších partiích lyžařského areálu přímo u Stezky v oblacích. Její největší chloubou je jedinečná konstrukce s posuvnou prosklenou střechou, která se pro všechny milovníky zimní pohody otevírá při slunečných dnech. Díky všudypřítomnému světlu obřích prosklených ploch i střechy budete mít pocit, že hodujete přímo uprostřed horské přírody.

Za zážitky do hor

Na všechny malé i velké horaly čekají nové zážitky v podobě pravidelných výšlapů na skialpech, radost z jízdy na ranním manšestru, jízdy rolbou, večerní výšlapy na sněžnicích, bobová a sáňkařská dráha, freestyle parky, lyžařská škola nebo odpočinek ve wellness. Na Dolní Moravě nemá nuda šanci ani v zimě.
Prohlédněte si celý resort v 360° virtual pohledu zde.

ISIC TIP: 20% sleva na celodenní jízdenku pro dospělé pro držitele ISIC, ITIC a ALIVE průkazů!
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Nela Dvořáková, Martin Špás, Štěpán Čech, Anna Andrlová, Daniela Kortusová, Saša Kulová, Matěj Janoušek, Adéla Krutilová, Šárka Ledvoňová, Jakub Sovadina, Anetta Grögerová, Tereza Skuhrová, Jakub Tureček, Petra Králíková, Daria Ruban, David Stadani, Miroslav Kapoun
Autor
Jakub Srněnský