V srpnu nakoupíte v prodejnách Albi s 20% slevou

V Albi máš 20% slevu s ISIC

V Albi získají 20% slevu na diáře a na společenské hry s logem Albi všichni, kdo na prodejně předloží průkaz ISIC, ITIC nebo ALIVE. Akce platí od 14. do 31. 2018. Seznam prodejen najdete na www.albi.cz .

Společenské hry nehrají jen děti

Začněte nový školní rok se stylovým diářem a nezapomínejte si hrát
Studenti toho nesou na svých bedrech hodně. Testy, zkoušky, zápočty, do toho brigády, důležité party s přáteli a akce, na kterých nesmíte chybět, více i méně příjemné rodinné oslavy atd. To všechno se dá jen stěží udržet v hlavě.

Čím dál tím oblíbenějším způsobem, jak na nic nezapomenout, je odložit na chvíli chytré telefony a místo nich vytáhnout klasické papírové diáře. A to v Albi vědí. Také proto si připravili speciální slevovou akci právě pro vás, studenty, kterým brzy začne nový školní rok.

Ať už si vyberete diář na školní rok, osmnáctiměsíční pro dlouhodobé plánování nebo klasický roční diář, nešlápnete vedle. Všechny diáře totiž mají mnoho variant designů od elegantních přes roztomilé až po veselé. Na všechny z nich navíc v srpnu dostanete 20% slevu.

A aby byl ten podzimní shon o něco příjemnější, další slevová akce se týká her. I na jejich nákup na vás v Albi čeká 20% sleva. Ať už vás lákají klasické hry, vědomostní, strategické, nebo třeba erotické… v prodejnách Albi si určitě vyberete a na své si přijdou úplní začátečníci i pokročilí hráči.

PS: co takhle nenechat letos vánoční nákupy na poslední chvíli a nakoupit dárky bez stresu, front a navíc se slevou? 🙂
Albi je tradiční česká společnost, která nabízí milé a vtipné dárky pro každou příležitost. Seznam prodejen, kde můžete studentské slevy uplatnit, najdete na www.albi.cz.

Autor
Jakub Srněnský