Studenti v centru pozornosti na Alza.cz

Studenti na Alze maní ISIC slevy

Léto je sice v plném proudu, ale nový akademický rok už pomalu klepe na dveře. Každý shání něco jiného, někdo výbavu na kolej, jiný novou elektroniku. Alza proto ke svým tradičním slevám na ISIC přidává ještě speciální akci pro studenty, která jim usnadní přípravu na návrat do přednáškových sálů.

Neváhejte a nakupujte notebooky a další na Alza s ISIC levněji

Přiznejte si to, do začátku semestru sice ještě několik týdnů zbývá, ale už na to všichni tak trochu myslíme. Na čem psát práce, čím si usnadnit život na koleji, jak přestat prokrastinovat a začít se už konečně efektivně učit. Nebylo by fajn vyřešit to všechno na jednom místě?

Bylo, že? To nás v Alze napadlo taky, proto jsme se ten návrat do školy rozhodli studentům trochu zpříjemnit vějířem nabídek pro nejrůznější situace, které se pojí se studiem. Notebooky, knížky, smartphony a další nezbytnosti u nás najdete přehledně seřazené podle kategorií. Můžete si tak jednoduše vybrat to, co se hodí právě vám. Stačí navštívit naše stránky.

K tomu nezapomeňte, že můžete stále využívat naše exkluzivní slevy pro držitele ISIC/ITIC kartiček ve výši až 15 % nebo další časově omezené akce, které nabízejí slevy ještě vyšší.

Tak vzhůru do toho, aby byl letos ten začátek o něco příjemnější.

Autor
Jakub Srněnský