SOUTĚŽ: Vyhrajte knižní hity s Albatros Media

Vyhrajte knižní hity s Albatros

Máte chuť strávit zbytek léta a podzim s parádní knihou? Žádný problém! Zkuste štěstí v naší soutěži s Albatros Media. Dvacet z vás vyhraje voucher na knížky v hodnotě 500 korun.

Naším žhavým tipem letošního přelomu léta a podzimu jsou tentokrát young adult knížky. A to především ty od autorek Sary Raash, Claudie Gray a Estelle Maskame. Ptáte se proč? Protože právě tyhle zahraniční spisovatelky dorazí na letošní třetí ročník nejstylovějšího knižního festivalu v České republice HumbookFest 2018.

Na knížky do Kongresového centra

HumbookFest proběhne 6. října v Kongresovém centru Praha a kromě hvězdných zahraničních autorek se na něm budete moct setkat i s youtuberem Kovym nebo cestovatelkou Dominikou Gawliczkovou. Motorkářce Dominice na jaře vyšla první kniha S Dominikou na cestě po Jižní Americe a podle zážitků, které v ní popisuje, je jasné, že na její besedě se opravdu nudit nebudete.

Nudit vás rozhodně nebudou ani Pavel Bareš a Petra Stehlíková, zvučná jména české sci-fi a fantasy literatury. Jenže u knížek to stále ještě zdaleka nekončí, HumbookFest nabídne i pohled do zákulisí vzniku knih. Třeba v podobě workshopu s překladateli.

Nabitý program ale slibuje také besedu na téma tvůrčí psaní, make-up art nebo cosplay. Zkrátka u téhle nejen knižní akce byste neměli chybět.
A pokud vám to náhodou 6. října do Prahy přece jen nevyjde, vždycky můžete sáhnout alespoň po knize od některého z výše zmíněných autorů. Mnohé z nich seženete právě na www.albatrosmedia.cz.

Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Ondřej Mráz, Lucie Lomská, Jana Zavadilová, Kateřina Zemková, Daniel Puszkar, Klára Čermáková, Pavlína Brdková, Ema Knappová, Jiří Nekvapil, Libuše Králíková, Anna Miklánková, Alan Dymchenko, Kateřina Skalová, Tomáš Fogl, Ludmila Janotová, Kateřina Douděrová, Hana Flasarová, Barbora Šponarová, Martina Mandincová, Jitka Pudivítrová
Autor
Jakub Srněnský