Nový semestr začíná!

Studenti nakupují s ISIC na kasa.cz s 10% slevou

Tak je to zase tady. Léto uteklo jak voda a je tu nový školní rok, nový semestr. A protože víme, že bez pořádné výbavy by to nebylo ono, připravili jsme pár tipů, které se vám budou hodit na koleji, ve studentském bytě i při každodenním životě.

Bez čeho se váš byt rozhodně neobejde?

Teda kromě spousty skript a učebních pomůcek? No přeci bez ledničky a pračky. Seminárek se totiž nenajíte, a i když učebnice dělají člověka, čisté šaty to zvládnou ještě lépe. A protože studentský život je nabitý a na vaření často není čas, bodne vám i mikrovlnka.
Taky je potřeba mít v čem připravit kávu. A čaj. A vůbec mít dost výbavy na vaření, když už se teda rozhodnete přeci jen si něco ukuchtit.
Nejen ve škole vám to samozřejmě musí slušet. Takže nezapomeňte ani na fén (frčí třeba Valera), žehličku, holicí strojek… zkrátka na vše, co vám pomůže být neodolatelnými a krásnými.

Bez notebooku ani ránu

A nejen během přednášek. Vždyť počítač se skvěle hodí nejen k psaní poznámek a domácích úkolů, ale pustíte si na něm filmy, přehrajete písničky a zapaříte hry. Stačí zvolit ten pravý stroj, přikoupit kvalitní monitor (přeci nebudete na filmy mžourat na noťasu) a zábava může začít.

Vzhůru za dobrodružstvím

Byla by však nuda trávit volno jen u počítače. Vždyť venku se dá zažít tolik věcí. Vezměte outdoorovou kameru, selfie tyč, power banku (aby vám nedošla šťáva) a vydejte se do přírody za zážitky, kterými se poté budete moci chlubit kámošům.

A co je vůbec nejlepší? Že vše koupíte s 10% slevou

Že veškeré zmíněné produkty, ale i mnohé další, koupíte na Kasa.cz se slevou až 10 %. Tak zapřemýšlejte, zda vám něco nechybí a mrkněte na www.kasa.cz/isic. Zde si stačí vybrat, v 1. kroku košíku zadat platné číslo průkazu ISIC/ITIC/IYTC/ALIVE a sleva se vám automaticky odečte. Akce platí do 31. 10. 2018.

Autor
Jakub Srněnský