Sluchátka – SENNHEISER MOMENTUM True Wireless

Špičkové bezdrátové technologie umožňují přenášet výborně znějící zvuk i do miniaturních, téměř neviditelných sluchátek s perfektním poslechem hudební scény. Zcela bez kabelů, s neuvěřitelně dlouhou dobou reprodukce.

Nejnovější model je nadupaný

Nejnovější model MOMENTUM True Wireless je jako referenční třída bezdrátových In-Ear sluchátek určen pro poslech na cestách, ale vzhledem ke špičkové kvalitě reprodukce i pro soustředěný poslech v domácím prostředí.

Jeho Bluetooth 5.0 je schopno přenášet špičkový zvuk díky podpoře profilů A2DP, AVRCP, HSP a HFP. I u tohoto nejmenšího modelu sluchátek SENNHEISER řady MOMENTUM musí být zaručena špičková reprodukce obvyklá pro výrobky SENNHEISER. Jak název napovídá, jsou tato sluchátka zcela bez drátů, ale přesto frekvenční rozsah reprodukce je od 5 Hz do 21 kHz.

Malý vzhledem, velký výkonem

Sluchátka plně vyhoví posluchačům, kteří současně požadují zcela miniaturní rozměry a pevné, bezpečné nošení v uchu (In-Ear) a chtějí si užívat pohodlí bezdrátového připojení k mobilu včetně telefonování. Se sluchátky lze i běhat, ale současně má smysl je spárovat s kvalitnějšími zdroji zábavy, jako je notebook či jiné přehrávače. Nečekaně dynamický zvuk s bohatstvím basů a hudebních podrobností je zaručen i implementováním nejnovějších kodeků aptX, aptXLow Latency i AAC.

Díky nabíjecímu pouzdru v exkluzivně luxusním designu máte až 12 hodin provozu!! (3×4 hod.) Vestavěné mikrofony MEMS s technologií Beamforming umožní bezproblémové telefonování nebo ovládání Apple Siri nebo Google Assistant. Sluchátka jsou odolná proti potu a stříkající vodě dle certifikace IPX4. Pro pohodovější používání si můžete volně stáhnout aplikaci Smart Control App pro Android i iOS (ZDE).

Autor
Veronika Vlachová