Levné nákupy nejen z Číny brzy podraží!

Taky nakupuješ příslušenství k mobilům, oblečení nebo jiné vychytávky z Číny a dalších zemí přes AliExpres, eBay nebo Wish? Skvělé! Máme pro tebe zajímavou příležitost.

Co se děje?

Ještě teď si můžeme celkem levně nakoupit třeba v Číně. To se však od 1. 7. 2021 změní!
Dojde totiž ke zrušení výjimky, díky které nemusíme platit DPH u zboží do 22 EUR. To znamená, že všechny zásilky, které k tobě dorazí, budou předmětem celního řízení.

Na co se připravit?

V první řadě je třeba říci, že clo, DPH a případně poplatek za zastoupení v celním řízení se platí pouze u zboží, které na naše území doputuje ze zemí mimo Evropskou unii (např. Čína, USA, Brazílie apod.).

Takže pokud si objednáš jakékoliv zboží z EU, nic se pro tebe nemění a zásilku si v klidu vyzvedneš. Ty ostatní však budou zpoplatněny minimálně o DPH (21 %), a to už se trochu prodraží.

Buď u toho!

S touto změnou v legislativě posilujeme na České poště naše týmy a s tím přichází i VELKÁ příležitost právě pro tebe.

Dveře máme otevřené také pro čerstvé absolventy, kterým zajistíme zaškolení, mentora, zajímavou mzdu s možností výraznějšího navýšení po zapracování, spoustu benefitů, moderní kanceláře s možností parkování a hlavně příležitost k rychlému kariérnímu růstu.

Patří odpovědnost, pečlivost, komunikativnost a spolehlivost mezi tvé silné stránky? Chceš se učit novým věcem? Staň se součástí týmu celní deklarace.

->>Více informací<<-

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.