Komerční banka – vítejte v bankovní budoucnosti

Jak si představujete svoji banku budoucnosti? Na to je asi jednoduchá odpověď. Všechno musí jít vyřídit z mobilního telefonu, peníze musí být v bezpečí, žádné poplatky a nějaký bonus navíc. Tak vítejte v Komerční bance. Účet G2 to dokáže.

Účet G2 je mezi mladými lidmi jednoznačně nejoblíbenější. Že je zadarmo, to už asi nikoho nepřekvapí. Ale to, že si jej můžete sjednat teď hned na webu Komerčky (jednoduše stačí vyplnit žádost a kurýr přiveze smlouvu), už tak běžné není.

Výhody účtu

K účtu je samozřejmě platební karta, na kterou si můžete vybrat jakýkoliv design. Kartu lze snadno převést do mobilního telefonu (Apple Pay nebo Google Pay) či chytrých hodinek (Garmin, Fitbit) a jednoduše všude platit prostřednictvím těchto elektronických zařízení. A proč si pamatovat PIN, když k potvrzení platby nebo přihlášení do mobilního a internetového bankovnictví můžete využít Face ID či Touch ID. Biometrie je bezpečnější, rychlejší a pohodlnější.

Vaše peníze jsou od začátku v naprostém bezpečí. Bezplatně si můžete stáhnout bezpečnostní řešení Trusteer Rapport od IBM pro mobil i počítač (KB to nabízí jako jediná v ČR).

Na závěr ještě zmiňovaný bonus. Pokud máte platný ISIC průkaz vydaný v ČR, dostanete od Komerční banky bonus 350 Kč a během května navíc ještě 200 Kč.

Autor
Veronika Vlachová