Jarní slevy a benefity s ISIC

Jaro je za dveřmi a je čas plánovat aktivnější život, těšit se na přátele a vyrazit na výšlapy do přírody. Začít zase trochu žít. Aby se plánovalo ještě lépe, připravili jsme pro tebe tipy na nové slevy a produkty od našich partnerů.

Booking.com

Ubytuj se s booking.com a získej 4 % cashback. Za celou zimu jsme se naseděli doma už víc než dost a stálo by za to někam na jaře vyrazit. Nově můžeš s průkazem ISIC čerpat slevy na ubytování po celém světě při rezervaci ubytování na Booking.com. Na Boooking.com najdeš rozmanité ubytování od hostelů, přes levné hotýlky a pensiony, až po luxusní hotely. Na cesty do zahraničí, ale i po Čechách se rozhodně hodí cashback 4 % na ubytování.
Cashback je připsán po 60 dnech od zaplacení ubytování. Můžeš jej použít na další cesty, nebo si jej převést na účet.

Frutiko

Květina potěší každého a pokud je navíc vyrobená z kvalitního čerstvého ovoce a čokolády, potěší dvojnásob, protože také skvěle chutná a je originální. Frutiko vyrábí ovocné kytice z toho nejlepšího ovoce a čokolády tak, aby byly skutečně nezapomenutelným zážitkem pro ty, kterým květinu pošleš. Navíc vlastně daruješ 2v1, sladká kytice je zároveň zdravým mlsáním. A nezapomeň, slevu máš celoročně, nejen na Valentýna.
S průkazem ISIC máš slevu 20 % na ovocné květiny a bonboniéry a 11 % na ostatní sortiment.

 

Koutný Prostějov

Koutný Prostějov a 25 let tradice tě rozhodně nezklame. Dobře padnoucí oblek z kvalitního materiálu je dnes „must have“ pro každého muže. Navíc oblek nebo sako už dávno není jen nuda do tanečních. Sako, džíny a tričko je výbava na všední den, ve které se budeš cítit skvěle. Když pak přijde třeba pozvánka na nějakou společenskou akci, budeš připravený. Na pozvánkách bývá obvykle napsáno, jaké oblečení si vzít na sebe. Jestli se nevyznáš v tom, co znamená Smart Casual nebo Black-tie, mrkni na článek, který ti poradí.

Navíc 15% sleva ti skvěle sedne!

GRADA

Příjemnou letošní novinkou do rodiny ISIC slev je vydavatelství GRADA. Na všechny knihy, e-knihy, online předplatné a vzdělávání máš 20 %.
Víc o novinkách na Gradě můžeš najít v článku: Knižní novinky, které by ti neměly ujít.

Výběr z TOP 10

Xiaomi

Xiaomi není jarní novinkou, ale patří mezi našich top 10. Novinkou však je, že již nemusíš pro slevy běhat do obchodu, ale můžeš si výhodně nakoupit i přes e-shop. POZOR, pro uplatnění slevy je nutné se v e-shopu nejdřív registrovat/přihlásit a poté nakupovat. Bez této verifikace statutu studenta není možné slevu načíst. V únoru byly představené novinky z rodiny chytrých hodinek, které můžeš mít – stejně jako další produkty se slevou 10 %.

Best Secret

Udělej průvan v šatníku a ulov si ty nejlepší jarní kousky na Best Secret. Výběr z více než 3 000 značek nezklame ani toho nejnáročnějšího shopaholika. Navíc když se jedná o 20-80% slevy! A pokud ti něco nesedne, vrácení zboží je zdarma a bez problémů.Mrkni, co pro tebe přichystaly značky Levi’s, Tom Tailor, Scotch & Soda, Adidas, Vans a další.

Těš se na jaro, netrpělivě v naší ISIC komunitě očekáváme další skvělé partnery a jejich benefity: UGO, Bageterie Boulevard, Botanická zahrada hl. m. Prahy. Sleduj nás.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.