Průkaz pořídíš nově jen ve škole nebo online

S novým školním rokem chystáme v ISIC pár změn. K 31. 8. 2021 končí prodej průkazů ISIC, ISIC Školák a ITIC na výdejních místech našich partnerů a od 1. září si průkaz můžeš pořídit už jen ve škole nebo online.

Proč jsme se rozhodli ukončit osobní vystavení průkazů?

Od září spouštíme šikovnou aplikaci ALIVE APP , díky které můžeš mít všechny služby ISIC na jednom místě. V aplikaci najdeš digitální průkaz, všechny slevy, exkluzivní soutěže a cestovní pojištění. Průkaz bude platný jak v dopravě, tak u poskytovatelů slev. Svůj ISIC tak budeš mít vždy po ruce a už jej nikdy neztratíš.

V souvislosti se spuštěním aplikace jsme se rozhodli ukončit výdej průkazů přes síť našich partnerů a jednorázové průkazy budeme vydávat primárně v digitální podobě. Nově je možné pořídit ISIC už jen ve škole a online po vyplnění objednávkového formuláře.

U objednávky do 11 hodin můžeš mít průkaz v mobilu už do druhého dne. Pokud budeš chtít ISIC i nadále nosit v peněžence, lze si navíc přiobjednat plastovou verzi.

Průkazy již vydané v síti našich partnerů budou nadále platit, a to až do konce platnosti, tedy do 31. 12. 2021.

V případě jakýchkoliv dotazů se můžeš obrátit na naši infolinku. Napiš e-mail na info@isic.cz nebo zavolej na +420 226 222 333.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.