Česká pošta ISIC TOUR 2021 je za polovinou

Druhý a třetí týden naší roadshow patřil Moravě. Nejdříve jsme zavítali na tři univerzity v jihomoravské metropoli, abychom ten další týden absolvovali náročnější trasu mezi městy Olomouc, Ostrava a Brno. Všude panovala skvělá nálada!

Napříč Moravou

V Brně jsme s ISIC TOUR postupně navštívili Mendelovu univerzitu, Vysoké učení technické a Veterinární univerzitu. Ještě před začátkem se všude tvořily dlouhé fronty studentů, kteří si přišli vyzvednout svůj ISIC balíček. Podmínkou pro získání plátěné tašky plné dárků byla účast ve Velké hře. Ta letos neprobíhá jen na webu jako v uplynulých letech, ale nově také v mobilní aplikaci ALIVE APP. Na místě tak byly vidět hloučky studentů horlivě stahujících apku a vyplňujících soutěžní formulář.

V podobném duchu probíhaly také další zastávky na Univerzitě Palackého v Olomouci, Technické univerzitě v Ostravě a Masarykově univerzitě v Brně. Studenti v Olomouci zatím trhli rekord v návštěvnosti a všech 500 balíčků hostesky rozdaly hodinu před koncem akce. Jasně se tak ukázalo, že na ISIC TOUR není radno přicházet pozdě.

Fotokoutek i virtuální realita zabodovaly

Nejen u stánku ISIC bylo rušno. V oblíbeném fotokoutku našeho generálního partnera České pošty se pomyslné dveře téměř nezavřely. Spousta návštěvníků ukázala, že kreativita jim rozhodně není cizí a ve své soutěžní póze předvedla doslova akrobatické výkony. Není divu, motivací totiž byla výhra pro autora nejlepší fotografie, kterou byl balíček nadupaný hodnotnými dárky jako reproduktor nebo sluchátka. Další výzvou na stánku České pošty byla virtuální realita. Všichni, kterým se povedlo splnit zadaný úkol, dostali odměnu v podobě žlutého batůžku s překvapením.

Stejně tak to žilo u stánku Partners. Za vyplnění jednoduchého formuláře, jehož součástí bylo prověření znalostí základních finančních pojmů, si návštěvníci mohli vylosovat drobnou cenu. Třikrát během každé zastávky proběhla soutěž v šipkách s Alzou. Stačilo ve třech hodech naházet nejvíc bodů a výhra byla v kapse. Tři nejlepší si rozdělili bezdrátovou myš, sluchátka a skvělou deskovku. Ani žízní na ISIC TOUR nikdo netrpěl. Stejně jako v minulých letech se o pitný režim postarala značka Tiger díky svému výdejnímu automatu.

ISIC TOUR je sice za polovinou, ale stále máš ještě možnost dorazit na jednu z dalších zastávek. Kdy a kde se potkáme?

25. 10. MUNI
26. 10. JČU
27. 10. TUL
2. 11. UK
3. 11. ČZU
4. 11. VŠCHT

Kompletní informace najdeš na www.isic.cz/isictour.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.