ISIC AWARDS 2019: vyber nej slevu a vyhraj!

Je to tady, ISIC AWARDS jsou spuštěny. Právě teď je ta chvíle, kdy nám můžete všechno říct – která sleva je ta nejlepší a vůbec, co vás z ISIC nabídky zajímá a co už ne. Chceme mít zkrátka přehled – proto, aby na vás ve správnou chvíli a na správném místě čekaly výhody, o které máte opravdu zájem, a ne jinak.

Nejradši bychom se vypravili za vámi všemi osobně, ale to by bylo nadlouho. A tak každý rok připravujeme dotazník, jehož vyplnění zabere ani ne 5 minut vašeho času (našeho trochu víc, ale to nevadí, my rádi!), a ještě můžete získat jako dárek prima balíček složený z knih, her, kosmetiky, a tak.

Nezapomeňte proto na konci vyplnit i kontaktní formulář, díky kterému se zapojíte do soutěže o ceny. Samozřejmě i přesto zůstanou vaše odpovědi anonymní!

Dotazník i soutěž trvá do 31. března 2O19 a odměněn bude každý 7. respondent. Počet odměn je omezen, takže to moc neodkládejte!

Na odpovědi se jako vždy těšíme a o výsledky se po vyhodnocení samozřejmě podělíme tady na webu v Novinkách a na Facebooku ISICPOINT!

 

Autor
Veronika Vlachová