Druhý týden ISIC TOUR 2018 ve znamení slunce a datování

Druhý týden ISIC TOUR 2018

Dva týdny ISIC TOUR 2018 powered by Vodafone jsou za námi, další tři před námi a zatím nemůžeme jinak, než se radovat z toho, jaká parádní atmosféra provází zatím každou ze zastávek. Jak v Brně na MENDELU nebo VUT, tak i na hradecké UHK se soutěžilo ostošest s ISIC i ostatními partnery, balíčky mizely rychlostí blesku, a to vše za svitu příjemného podzimního sluníčka.

Hraj s námi o nadupaný iPhone X

A co vy? Už s námi hrajete Velkou hru o iPhone X a dalších více než 50 super cen? Neodkládejte to – jednoduše si vytvořte účet na Profil ALIVE na webu nebo v aplikaci ALIVE APP a tipněte co nejpřesněji, kolik GB dat přenese během letošní ISIC TOUR nejvytíženější český vysílač Vodafone.

Googlení i jiné vědecké metody jsou povoleny – jsme moc zvědaví, co vymyslíte! Pak jen nezapomeňte dorazit k ISIC stánku „pípnout si“ a vyzvednout balíček, který máme nachystaný pro nejrychlejší soutěžící.

Nejlepší studentský tarif

Průtok dat vysílačem Vodafone můžete sami zvýšit se studentským tarifem #jetovtobě, který nabízí neomezené volání i SMS, a k tomu 10 + 2 GB v aplikaci Můj Vodafone! Tarif si dokonce můžete aktivovat přímo na ISIC TOUR a ještě ten samý den se účastnit losování o mobilní telefon.

Když přivedete kámoše, získáte oba půl roku datování zdarma – na ovlivnění výsledku Velké hry to sice není, ale pecka to je!

Co dalšího je na programu, si můžete přečíst v článku zde. My si teď jdeme nařídit budíka, protože nás zítra čeká návštěva UPOL, hned nato VŠB-TUO a týden zakončíme v Brně u kampusu MUNI v Bohunicích.

Sledujte ISIC TOUR na Facebooku a přidejte se rovnou na další event!
Těšíme se na vás!

Autor
Jakub Srněnský