Čtvrtý týden ISIC TOUR 2018 – když nemůžeš, tak přidej!

Čtvrtý týden, ISIC TOUR 2018

Právě jsme zakončili předposlední týden letošní ISIC TOUR powered by Vodafone. Pěkně nás vyškolilo počasí a taky rýmička, ani jedno nás ale nezastavilo na cestě k brněnské LF MUNI, českobudějovické JČU nebo liberecké TUL. A obzvlášť nás potěšilo, že studenti byli ready s námi soutěžit, i kdyby trakaře padaly!

Takže – pokud jste se ještě nepřihlásili do Velké hry o iPhone X, máte posledních pár dní na to, abyste to dohnali. V ISIC stanu na vás čeká ještě halda ISIC balíčků s překvapením!

Najít ten pravý job právě na ISIC TOUR?

A věděli jste, že na ISIC TOUR vás může cvrnknout do nosu i pracovní příležitost? Tak třeba hned v ISIC balíčku najdete mimo dobrot, kosmetiky a slev také ISIC brožuru plnou tipů na to, kde získat praxi a zkušenosti.

Provedli jsme sondáž, jak to chodí v oblasti HR u našich partnerů a také se dočtete, jak se pracuje v ISIC týmu! Sledujte na našem webu také sekci Kariéra.

Všimli jste si našich usměvavých hostesek? Klidně můžete být příští rok mezi nimi – ozvěte se agentuře Promoteri.eu. Nebo se potkejte na ISIC TOUR přímo s jejich zástupci, rádi vám vysvětlí, jak se zapojit a získat brigádu, která vás bude bavit. Zlepší váš komunikační skill a kterou snadno skloubíte se školou.

Začni kariéru ve finančním světě

Kdyby vás to táhlo k financím, určitě novými kolegy nepohrdnou ani experti z Partners – mile nás překvapilo, když jsme loňské návštěvníky ISIC TOUR mohli letos přivítat také jako kolegy.

Takže čest práci a těšíme se na vás v Praze – už zítra nás najdete na Albertově před menzou UK, vzápětí v Suchdole na ČZU a celou roadshow zakončíme ve čtvrtek 1. 11. před VŠCHT v Dejvicích!

Sledujte ISIC TOUR na Facebooku ISIC POINT a přidejte se rovnou na další event!

Autor
Jakub Srněnský