Škola, práce, kamarádi. To vše se rovná brigádě v KFC

Začíná ti škola a mnoho povinností, chceš si přivydělat a k tomu si najít nové kamarády? Pak se připoj k nám, u nás to není jen práce, ale i zábava.

Přišel nový školní rok, nové předměty, nové výzvy a také nové příležitosti. A právě KFC ti několik příležitostí nabízí. Pojď se s námi nyní přesvědčit. Za každé situace držíme při sobě, zažíváme spoustu zábavy, plánujeme si směny dle osobního rozvrhu, plánujeme společné teambuildingy, a navíc je tu možnost kariérního růstu, neboť každý rok několik stovek zaměstnanců KFC povýší na pozici manažera.

Jaká karierní pozice na tebe v KFC čeká?

Záleží pouze na tobě, zdali ti bude vyhovovat pozice pokladního, kuchaře nebo příprava sendvičů. Miluješ řízení? Můžeš zkusit pozici kurýra. Je ti to málo? Můžeš se časem posunout na pozici instruktora nebo dokonce Vedoucího směny. Nejenže získáš spoustu profesních zkušeností, ale mnoho nabytých zkušeností a znalosti využiješ i u zkoušek.

Naučíš se u nás týmovou spolupráci, jak zvládat obtížné situace nebo jak vyřešit náhlý problém. Také dostaneš výplatu do 9. dne v měsíci na svůj účet, spropitné a k tomu všemu výhody od všech našich značek (KFC, Burger King, Pizza Hut, Starbucks). Není to super? Neváhej a koukni na www.kfc.jobs.cz a vyber si restauraci, kde by tě práce zajímala. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a my ti zavoláme a o vše se postaráme. Jestli chceš, zkoukni i náš Instagram na @zivotvkfc.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.