Kam pro praxi, když míříte na vedoucí pozice?

Vidíte v budoucnu sami sebe spíše jako leadera či manažera než jako specialistu nebo vykonavače? Máme tu pro vás pár tipů na práci při škole i po ní, kde si brzy osvojíte klíčové dovednosti, kde vám svěří odpovědnost za projekt nebo se podíváte pod ruce zkušených leaderů.

Situace na trhu práce přeje momentálně hlavně uchazečům, a tak by se mohlo zdát

Člověk nemusí zrovna předřít, aby zavadil o slušný job. Jenže nemůže být každý den posvícení, to si tak nějak vnitřně uvědomujeme všichni. Abyste byli žádaní i v době krize, je potřeba mít zkušenosti a konkurenční výhodu oproti ostatním. Jak na to?

Zrovna teď víme o pár zajímavých příležitostech, kde můžete svůj potenciál proměnit v ceněné zkušenosti. Jsou to partneři ISIC, takže studenti a absolventi jsou u nich více než vítaní a můžete očekávat, že jsou připraveni s vámi kvalitně pracovat na vašem rozvoji.

RISE Management Trainee program společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko

Že nevíte o nikom, kdo by značku Coca-cola neznal, o to se snad ani nemá cenu sázet. Zajímá vás, co dělají tak dobře, že už více než století pijeme colu po hektolitrech? Zjistěte to tak, že se zapojíte do jejich trainee programu pro absolventy, ve kterém vychovávají další generaci špičkových lídrů. Víc než praxe se vám bude hodit nadšení a odvaha přijmout výzvu.

Za vaše nasazení vám bude odměnou propracovaný program zaměřený na váš osobnostní a kariérní růst, kde nechybí praxe ani mentoring od zkušenějších leaderů.

O tom, že Coca-cola HBC bere práci se studenty vážně, svědčí i moc zajímavý projekt Coca‑Cola HBC Management Challenge, který propojuje svět akademické sféry a úspěšného mezinárodního byznysu.

Founder Institute Prague

Ideální příležitost na flexibilní brigádu při škole, v rámci které lze získat skvělé kontakty a inspirovat se moudrými lidmi, kteří mají za sebou hromadu úspěchů a jsou nachystaní své vědomosti sdílet. Founder Institute založený v Sillicon Valley totiž patří ke světovým špičkám mezi startup „akcelerátory“.

K launchi nebo růstu pomohl už více než 3 tisícům různě velkých společností po celém světě a sdružuje ty nejlepší business leadery a CEO´s. Právě teď se FI rozrůstá i v Praze a od zimního semestru bude hledat nové kolegy na part-time spolupráci – administrativní support a koordinátory aktivit zapojených leaderů a mentorů.

Máte zájem? Sledujte Facebook ISICPOINT, kdy je nejlepší Founder Institute kontaktovat.

Autor
Jakub Srněnský