Jsi inovátor, student SŠ a zajímají tě #STEM obory? Přihlas se do unikátní online soutěže!

The Global Exec. hledá studenty s nápady a zápalem pro globální inovační event. NEOM je město budoucnosti a má se stát modelovým příkladem udržitelného života. Zapoj se do jedinečného hackathonu, přizvi svoje kamarády a spolužáky a utvořte společně tým, který pod vedením mentorů bude hledat řešení v oblastech technologií, energií, potravin, životního prostředí a vody.

Globální inovační soutěž

V návaznosti na úspěšný první hackathon pořádaný ve spolupráci The Global Exec. a NEOMu, se druhý ročník se zaměřením na STEM témata uskuteční v termínu 10. až 14. října 2021. Registrace týmů je již otevřená a to pouze do 10. září 2021.

Když se řekne hackathon, pravděpodobně si vybavíš IT svět a kódování. Hackathon ale není jen pro programátory. Ve skutečnosti tato akce založena na principu design sprintu dává účastníkům šanci intenzivně pracovat na jejich projektech a rozvíjet řešení zadaných výzev.

NEOM Science Innovation Challenge 2021 je zaměřena na mega město budoucnosti NEOM v Saudské Arábii, které je přezdíváno akcelerátor lidského pokroku. Pro všechny zapálené studenty v libovolném STEM oboru je to skvělá příležitost zapojit se do jedinečného projektu, který bez konkuruje ostatním progresivním světovým městům.

Jak to celé bude probíhat?

Po uzavření registrace 10. září začnou týmy pracovat na svých nápadech a projektech zacílených na jednotlivé soutěžní výzvy. Následně musí být soutěžící dostupní ve dny intenzivního online „hackování”, tj. v termínu 10.-14. října 2021. Vítězný tým se později zúčastní exkluzivního 4týdenního rozvojového Young Leaders Programu, zaměřeného na rozvoj jejich kariérních možností a nahlédnutí pod pokličku byznys světa.

Zjisti víc informací a registruj se do soutěže tady.

*Poznámka: Celý hackathon bude probíhat v angličtině.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.