Cena kreativních hrdinů Česká republika 2021

Oslavme společně sílu kreativního myšlení na akci roku Nizozemsko-české obchodní komory .

Kreativita nade vše

Bez kreativity není inovace. Bez inovací nevzniká udržitelné řešení. Bez udržitelného pozitivního řešení nemůže společnost, její lidé a prostředí, ve kterém žijí, prosperovat. Kreativita potřebuje smysluplná spojení. Kreativita se živí spoluprací. Sílu kreativity nesou lidé. Inspirace, různé způsoby myšlení, vize, podnikání, řemeslné dovednosti a průkopnické vědecké myšlení vedou k řešení společenských, ekonomických, politických nebo sociálních problémů. Kreativita je klíčem k pozitivnímu udržitelnému dopadu na lidi, společnost a životní prostředí.

Cena kreativních hrdinů Česká republika 2021

Ve čtvrtek 14. října, proběhne nejvýznamnější akce roku. Tato prestižní mezinárodní událost zahájí program, ve kterém se ocenění účinkující zúčastní akceleračního programu společnosti Impact Hub a představí se na pavilonu Kreativních hrdinů, který bude součástí Future Port Prague Event & Exhibition.

Cena kreativních hrdinů Česká republika 2021 svede dne 14. října 2021 do prostor Muzea ŠKODY AUTO v Mladé Boleslavi všechny kreativce a nadšené podporovatele kreativních řešení.

Dej se s námi na cestu k udržitelnému pozitivnímu dopadu na lidi, společnost a životní prostředí. Vyber si z několika druhů vstupenek, včetně možnosti získat slevu s průkazem ISIC díky členství v Yng Pros.

Více informací o této akci najdeš na cenakreativnichhrdinu.cz nebo creativeheroesaward.cz, více o členské slevě s ISIC a Yng Pros na nlchamber.cz/yng-pros/membership/.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.