ISIC AWARDS 2022: Nejoblíbenějším poskytovatelem slev je McDonald’s

ISIC AWARDS 2022

Neustále se snažíme posouvat naše benefity a přinášet studentům i učitelům co nejvíce zážitků a výhod. A kdo jiný by měl rozhodnout o tom, jaké nové benefity do nabídky zařadit než právě sami držitelů našich průkazů. Ani letos proto nechyběl průzkum ISIC AWARDS, ve kterém jsme se ptali na vaše nejoblíbenější benefity i na značky, které v naší nabídce postrádáte.

Jak hlasování dopadlo?

Nejoblíbenější poskytovatel slev

Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 1117 respondentů, z toho většina je držitelem průkazu ISIC. Nejoblíbenějším poskytovatelem slev se stala síť fast food restaurací McDonald’s (431 hlasů). V těsném závěsu se umístily Knihy Dobrovský a na třetím místě skončil internetový obchod Alza.cz. A jaké značky vám naopak v naší nabídce benefitů chybí? Nejvíce jste hlasovali pro módní řetězec H&M a drogerii DM, potěšily by vás ale také Nike nebo Lidl.

Všechny slevy, které můžeš v rámci svého průkazu čerpat, najdeš zde.

ISIC AWARDS 2022 pro Knihy Dobrovský

„Zisk takového ocenění je pro nás krásným dárkem. Znamená, že si studenti našli k našim knihkupectvím a e-shopu cestu, a my věříme, že bude ještě velmi dlouhá. Druhé místo v ISIC AWARDS je oceněním práce knihkupců v prodejnách a my jsme šťastní za takto hodnotnou zpětnou vazbu od našich zákazníků. Děkujeme, vážíme si toho a uděláme maximum pro to, abychom služby pro vás nadále zlepšovali,“ uvedl Antonín Sander z Knihy Dobrovský.

Nejoblíbenější hudební festival

Díky průkazu ISIC můžeš využít zlevněné vstupné na spoustu festivalů. V průzkumu proto nechyběla otázka, jaký je tvůj nejoblíbenější festival. Zcela s přehledem, stejně jako v minulých letech, zvítězil festival Colours of Ostrava (718 hlasů). Na druhém místě se umístil Votvírák, třetí skončil Sázavafest.

„Děkujeme velmi za všechny hlasy, za důvěru a podporu. Je to pro nás o to cennější, že máme za sebou dva roky nucené koronavirové přestávky a letos se vracíme s plnou verzí festivalu. Těšíme se, že se se všemi sejdeme v létě v Ostravě naživo a užijeme si nejlepší ročník festivalu,“ raduje se tým festivalu Colours of Ostrava.

„Děkujeme všem studentům za toto ocenění. Patřit mezi 3 nejlepší festivaly v ČR je pro nás čest a závazek pro další roky být ještě lepší. Těšíme se na Vás při letošním 20. jubilejním ročníku. Bude to určitě stát za to. Ještě jednou díky a 21.-23. 7. 2022 ahoooooj,“ vzkazuje tým Sázavafestu.

Nejoblíbenější lyžařský areál

V anketě o nejoblíbenější lyžařský areál vyhrál Skiareál Špindlerův Mlýn. Na druhé a třetí příčce se umístily Skiareál Bílá v Beskydech a Skiareál Klínovec.

„Děkujeme všem našim studujícím fanouškům za toto ocenění, které nás dále motivuje v dalším zlepšování našich služeb a zároveň i webu Gopass.travel, kde je možné ISIC také uplatnit a získat tak nejvýhodnější možnou cenu lyžování při včasném nákupu,“ uvedl tým Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Loni v září jsme pro držitele průkazů spustili novou mobilní aplikaci ALIVE APP. Zajímalo nás, jak aplikaci využíváte. Podle průzkumu až 725 respondentů má aplikaci staženou. Nejčastěji ji pak využívají k prokazování se digitálním průkazem a k získávání slevových kódů. Ještě aplikaci nemáš? Stáhni si ji zdarma v App Store nebo na Google Play.

Všem partnerům srdečně gratulujeme a děkujeme také vám všem, kteří se do průzkumu zapojili.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.