Třetí týden ISIC TOUR 2018 za námi – připrav se, stále hrajem!

Třetí týden ISIC TOUR 2018 za námi

Oblíbená roadshow ISIC TOUR powered by Vodafone pokračuje, tentokrát jsme rozdávali radost na olomoucké UPOL, ostravské VŠB – TUO a zakončovali na brněnské MUNI. Jsme zase o pár set balíčků lehčí a studenti o spoustu dárků i zážitků bohatší! Už se nemůžeme dočkat, až se vypravíme dál a hlavně, až budeme znát výherce iPhone X a dalších více než 50 super cen Velké hry!

Také vy se ještě stále můžete zúčastnit Velké hry na Profil ALIVE  na webu nebo v aplikaci ALIVE APP (soutěžíme až do 1. listopadu 14:00) a s platným průkazem ISIC si vyzvednout ISIC balíček plný překvapení – nebojte, ještě máme dost pro zbývajících šest zastávek ISIC TOUR!

No, a když už na ISIC TOUR budete, nezapomeňte také odlehčit od soutěžních cen našim partnerům – v Alza košíkové se každou hodinu vyhrávají myši, powerbanky nebo sluchátka Koss s doživotní zárukou.

Vyhraj mezinárodní jízdenku od RegioJet

A kdo předvede nejlepší skill z nejlepších, odnáší si zdarma mezinárodní jízdenku od Regiojet, která ho zaveze na některou z vybraných evropských destinací, a samozřejmě také zpátky!

Skoč si pro nejlevnější studentský tarif

Ve stanu Vodafone zase frčí soutěž o telefon – kdo ještě nemá studentský tarif #jetovtobě, má jedinečnou šanci si jej na ISIC TOUR aktivovat a tím se zařadit o slosování o Vodafone Smart N9 lite.

Také finanční experti Partners mají na ISIC TOUR napilno – opravují jeden test finanční gramotnosti za druhým a podle ubývajících odměn za správné vyplnění na tom studenti s povědomím o financích nejsou vůbec špatně!

Přijeďte za námi do dalších měst

Pokud jste nás na Moravě nezastihli, máte poslední šanci už zítra v Brně u LF MUNI. Hned poté se vydáváme do Českých Budějovic na JČU a čtvrtek bude patřit liberecké TUL!
Sledujte ISIC TOUR na Facebooku ISIC POINT a přidejte se rovnou na další event!
Těšíme se na vás!

Autor
Jakub Srněnský