Průkazy ISIC a ITIC – povinná výbava na cesty

Sbal si ISIC a ITIC na cesty

S průkazy ISIC a ITIC může být vaše léto nezapomenutelným zážitkem. Chcete ušetřit na vstupném, na cestách, při výletech i na letních festivalech?

Prázdniny už klepou na dveře, venku už je léto a vy už jistě plánujete, kam vyrazit o prázdninách. Pokud stále studujete a máte platný průkaz ISIC/ průkaz ITIC, pak si ho rozhodně nezapomeňte přibalit s sebou na cesty. S průkazem ISIC vás totiž čeká v létě mnoho slev v Česku i v zahraničí!

Na cesty si zabal ISIC pro využití  zahraničních slev

Průkaz ISIC/ITIC není jen českou záležitostí, je to mezinárodní průkaz, se kterým můžete čerpat slevy ve více než 130 zemích světa. Přes školní rok můžete použít průkaz ISIC i ITIC nejen ve škole, ale i v MHD nebo v restauracích, kavárnách a knihovně. Pokud na toto léto plánujete „Eurotrip“, pak určitě nepohrdnete například slevou na mezinárodní dopravu, na vstup na Eiffelovu věž, sníženými vstupy do muzeí třeba v Amsterdamu nebo ubytováním za akční studentskou cenu ve Vídni. Slevy lze uplatnit i mimo Evropu, třeba na vstup na Sochu Svobody v New Yorku!!

Ušetřené peníze díky ISIC a ITIC se dají užít jinak

Jestli nejste rozhodnutí vycestovat tyto prázdniny do zahraničí, pak jistě uplatníte průkaz ISIC i v České republice. Toto léto můžete získat vstupenky na více než 30 českých letních festivalů se slevou s ISIC, ale i na vstupy na hrady a zámky, do muzeí a na ubytování po celé republice.

Myslíme na všechny, a proto je naše škála slev široká, aby si z ní každý mohl vybrat. Se vším všudy to tedy dělá přes 130 000 míst se slevou s ISIC i ITIC po celém světě! Záleží jen vás, kterou z nich využijete, ale čím víc, tím líp! S průkazem ISIC a ITIC může být vaše léto nezapomenutelným zážitkem. Přehled všech slev najdete v mezinárodní databázi nebo na webu www.isic.cz/slevy/zahranici. Nečekejte, vyrazte za novými zážitky!

Autor
Jakub Srněnský
ISIC TIP:

TIP: Stáhni si ALIVE APP a získej digitální průkaz ISIC, ITIC, ALIVE v mobilu. Digitální průkaz v mobilu, slevy a soutěže budeš mít stále po ruce!