Šik sukně na jaro

zena-v-sukni-na-jare-mezi-rozkvetlymi-stromy-scaled

Jarní počasí už nám dovoluje trochu odhalit nohy, takže dámy, hurá do sukní! Mrkni se na šik jarní sukně a vyber si nový přírůstek do šatníku.

Fresh sukně ideální na jaro

Po zimě plné těžkých materiálů to chce šatník trochu odlehčit nějakou šik sukní na jaro. Navoď si jarní náladu třeba rozevlátou červenou sukní s puntíky . Letos frčí sukně s proužky jakéhokoliv směru. Neboj se sáhnout po výraznějších barvách, které mezi sebou kombinuj. Žlutá sukně ti zaručeně rozjasní den! Áčkový střih sukně navíc hezky tvaruje postavu, působí žensky a pokud o to stojíš, skryje širší boky nebo stehna. Polodlouhá áčková sukně je ideálním střihem na jaro, protože působí vzdušně, ale neodhaluje nohy příliš, takže v ní nezmrzneš, když foukne větřík.

červená áčková sukně s puntíky bílá áčková sukně s pruhy žlutá áčková sukně

Plisované sukně pro každou příležitost

Jako poslední dobou každý rok jsou e-shopy plné plisovaných sukní. S tou prostě nikdy nic nezkazíš, obzvlášť ne na jaře nebo v létě. Díky vzdušnému střihu a lehkému materiálu je plisovaná sukně ideální volbou pro teplé dny. Sáhnout můžeš po svěží mentolovo-bílé plisované sukni nebo dlouhé světle růžové plisované sukni. Ani s elegantní černou plisovanou sukní neuděláš chybu. Plisovaná sukně je také úžasně univerzální a hodí se pro různé příležitosti. Můžeš k ní obléknout jak sportovní tričko a tenisky, tak i elegantní halenku nebo košili a podpatky. A v sexy crop topu a plisované sukni budeš naprostou bohyní!

mentolovo-bílá plisovaná sukně světle růžová plisovaná sukně černá plisovaná sukně

Rovná sukně prodlouží postavu

V jednoduchosti je krása. Obyčejná rovná sukně dokáže vykouzlit spoustu parády, zvlášť když na jaře nezahalujeme svou figuru do dlouhých kabátů. Pokud chceš opticky prodloužit a zeštíhlit postavu, sáhni třeba po sukni z denimu s vysokým pasem nebo zdánlivě obyčejné černé polodlouhé sukni s rozparkem. Rovný střih sukně může rozbít také prvek jako knoflíky nebo zavinovací střih, přičemž prodlužující efekt zůstane, jako je tomu u této hořčicové sukně.

rovná sukně z denimu s rozparkem rovná černá sukně s rozparky hořčicová sukně s knoflíky a rozparkem

V sukni budeš na jaře nejvíc šik, pokud ji ještě doplníš parádním křivákem!

 

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.