Kabelky, do kterých se vejde učení

tašky do kterých se vejde učení

Pěkné chic kabelky či batohy, které se hodí k tvému šatníku a ještě se do nich vleze učení? Science fiction nebo realita? Mrkni na naše tipy!

Kabelky a batohy do školy jsou praktické i elegantní

Jsou kabelky, které podléhají sezónním trendům a často se stávají významným doplňkem tvého outfitu. Na těch je nepříjemné, že někdy zbytečně rychle vyjdou z módy. To ale neplatí o taškách a batozích, které potřebuješ do školy. Jasně, i zde se dbá o design a barvy, ale přece jen nepodléhají sezónnosti a důraz kladeš spíš na praktičnost.

Velká kabelka s potiskem

Blíží se jaro s ním i více slunečných dnů. Světle modrá kabelka s jemným jarním motivem by se mohla hodit. Je vyrobená z umělé kůže, vnitřní polstrování je bavlněné. Má odnímatelný a nastavitelný popruh, můžeš si ji vzít jak přes rameno, tak do ruky. Je uzavíratelná na zip a uvnitř má jednu menší kapsu. Je 38 cm vysoká a 28 cm široká. Bez potíží do ní vložíš desky s dokumenty o velikosti A4 a určitě se do ní vleze i tablet nebo menší laptop.

modrá kabelka s motýli

Ležérní batoh

Batoh je skvělou volbou, pokud nosíš těžší věci. I malý laptop dokáže na rameni ztěžknout, pokud potřebuješ do školy dojet hromadnou dopravou, nebo jít kus pěšky. Černá barva nikoho neurazí a dobře se kombinuje s různými barvami oblečení. Tenhle černý neformální kavalír disponuje velkým vnitřním prostorem a je vyrobený z praktického polyesteru (vegan). Když se ušpiní, stačí ho jen otřít navlhčeným hadříkem. Je skoro 40 cm vysoký a 36 cm široký. Bez problémů se ti do něj vejde jak učení, tak laptop. Uzavírá se zipem a má i praktický sponkový uzávěr. Popruhy jsou nastavitelné a polstrované, nebudou tě tlačit do ramen. Polstrovaná je i celá zadní část batohu. Využít můžeš i spodní zapínání kolem pasu, batoh potom lépe sedí na zádech. Je to v podstatě takový městský praktický společník s prvky, které se používají u trekových batohů. Vyrábí se ve dvou barevných provedeních – černé a růžové, aby dámy nepřišly zkrátka.

Sportovní batoh s elegantními prvky

Tenhle batoh je praktický, dostatečně velký, vyrobený z polyesteru (rozhodně vegan), a kromě jedné vnější kapsy disponuje i dvěma průhmatovými kapsami po obou stranách. Kombinace tmavě modré barvy s hnědými doplňky jak na popruzích, tak na horní sponě a úchytech zipů, působí vždy elegantně. Popruhy jsou samozřejmě nastavitelné. Můžeš si ho vzít jak do školy, tak na rande.

modrý batoh s béžovými prvky

Další tipy na to, kde nakoupit skvělou módu a doplňky najdeš v článku Kam na nejlepší fashion nákupy po Evropě?

Autor
Kateřina Weissbrotová
Jsem člověk, co miluje přírodu, cestování, dobré jídlo a pití, a vlastně vše, co život nabízí. Baví mě procházky s naším psem i jízda na koni. Jsem nadšenou studentkou cizích jazyků, ráda si povídám s lidmi z různých koutů světa jejich rodným jazykem.