Uchovej si vzpomínky na léto, vdechni fotkám život

Znáš ten pocit, když se ti na výletě povedla nějaká fotka? Ale pak se při prohlížení na monitoru mezi ostatními ztrácí a nedostává se jí zasloužené pozornosti? Ty nejlepší záběry si zaslouží tu nejlepší péči a fyzická podoba je jednou z nich.

Fotografie umějí rozdávat radost

Listování rodinnými fotoalby, nad kterými ze všech stran srší smích a historky, top snímky, které si vysloužily čestné místo na stěně, nebo dárek prarodičům, nad kterým jim ukápne slza dojetí. Originální fotografie je prostě rodinný poklad.

Snad z každého letního výletu, posezení s kámoši nebo rodinného srazu se najde  nějaká povedená fotografie, ať už fotíš na digitál, nebo analog. Ty všechny si zaslouží vyvolat, aby se neztratily v moři digitálních dat na harddisku, v paměti telefonu nebo mezi ostatními negativy. Ty nejlepší z nejlepších si pak zaslouží ještě něco víc. Můžou se z nich stát jedinečné doplňky, které tě cvrnknou do nosu pokaždé, když vejdeš domů.

Řeč je o velkých tiscích, které promění obyčejné bydlení v domov. Jak ale vybrat fotografii, kterou nebudeš mít chuť za týden vyměnit? Není nic snazšího, vybírej z fotek, které máš spojené se silně pozitivním zážitkem. Fotka tě zkrátka a dobře musí bavit i když se na ni podíváš posté. Jistě nejlíp víš, jaké vzpomínky nad tebou takovou moc mají. Pokud žiješ s drahou polovičkou či kamarády, nezapomeň je k rozhodování přizvat. Výběr adeptů se mnohem snáz zúží a vybírání bude i mnohem zábavnější.

Že se nemůžeš rozhodnout mezi několika fotkami? Netrap se tím a vytvoř koláž!

Hotovo? Teď už jenom fotky v dostatečném rozlišení nahrát do aplikací Centra FotoŠkoda, kde máš s průkazem ISIC 10% slevu na všechny fotografické služby, Fotoboxu nebo Designeru v případě koláže, a začít se těšit na zprávu, že si můžeš fotoobraz vyzvednout!

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.