Tipy na vánoční překvapení pro tátu a dědu

muž drží v ruce vánoční dárek

Lámeš si hlavu, jak pod stromečkem zaboduješ u pánské části rodiny? Máme tipy na spolehlivé dárky pro táty i dědečky, se kterými neuděláš chybu.

Nápady na vánoční dárky pro chlapy 

Jak nejlépe na Vánoce obdarovat tátu nebo dědu, který tradičně tvrdí, že všechno má a nic nepotřebuje? Tak pro tyhle případy jsme dali dohromady tipy na dárky, které by si pánové sami možná nekoupili, ale zaručeně jim pohladí ego nebo přinesou radost.  

Péče o vousy 

Málokterý muž to přizná, ale rádi pěkně vypadají, a ještě raději se na sebe dívají skoro všichni. Zvlášť ti, kteří se pyšní řádným vousem nebo rovnou plnovousem. Dopřej jim radost z toho, že si svůj odznak mužnosti budou moci hezky pěstovat pomocí praktického zastřihovače vlasů a vousů. Do vánočního dárku pro chlapa můžeš také přibalit šampon a balzám na vousy, aby zůstaly zdravé, hezké a příjemně voněly.  

Deskovka – jak to tenkrát bylo? 

Rodinné příběhy, které ještě nezazněly, ti děda prozradí u deskové hry „Babičko, dědečku… Jak to tenkrát bylo?“ . Hra obsahuje plno karet s retro fotografiemi a hravou formou vybízí k vyprávění příběhů. Vítězí ten, kdo si vše nejlépe zapamatoval a bude první v cíli. Ale největší výhrou samozřejmě bude, když se u hry celá rodina pobaví a děda, jakožto největší pamětník, bude zase chvíli ve svém živlu.  

Vánoční pánské pohodovky a pantofle  

Spaní a lenošení je pánská záležitost, kterou rádi dovedou k dokonalosti. A Vánoce jsou ideální čas, kdy je v tom můžeš podpořit! Příjemně pohodlné pyžamové kalhoty s vločkami v dárkovém balení s pantoflemi ve stejném designu, to je libovka, do které nakonec rád vklouzne každý drsňák. S promokódem SPY20 navíc získáš slevu 20 % na produkty značky Slippsy. 

LEGO pro dospělé 

Každý chlap se rád vrátí do dětských let, kdy se mohl naplno věnovat hrám a stavebnicím. Dej tátovi příležitost, aby mohl probudit své hravé a vynalézavé “já” a mohl relaxovat u stavebnice LEGO, která bude odpovídat vkusu dospělých. Nabídka stavebnic LEGO pro dospělé je široká, máš prostor se zamyslet, které téma mu bude nejbližší. Bude to model z LEGO vozidel, architektury nebo něco z filmu 

Kávové předplatné 

Máš doma milovníka kávy, který si už dvacet let kupuje jednu a tu samou značku? Převezmi otěže a zkus mu dopřát ochutnávku kvalitní zrnkové kávy pomocí kávového předplatného. Každý měsíc mu dorazí balíček s překvapením v podobě úplně nové kávy. 

Uvítáš i tipy na vánoční dárky pro maminku a babičku?  

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.