3 reproduktory k vodě, která jsou do 1300 Kč

přenosné reproduktory

Zkusil jsem pro tebe připravit výběr tří reproduktorů, které můžeš vzít na výlet nebo k vodě a neutratíš víc než 1300 Kč. Všechny splňují vodotěsnost, dlouhou výdrž baterie a slušnou bytelnost.

Malé bluetooth reproduktory sbalené na cesty

Žádná party se neobejde bez kvalitní hudby a ne vždy se můžeš nebo chceš spoléhat ne elektrické připojení. Hlavně když si chceš užít hudbu venku. U bazénu, u jezera nebo jen tak sobě a partě zpříjemnit výstup na Sněžku. Prostě dobrá nálada podbarvená hudbou s tebou bude kdekoli budeš chtít. Zařídí to skvělé malé bluetooth reproduktory.

Xiaomi Mi Portable Outdoor Speaker

Značka Xiaomi je na našem trhu již dlouho, ale většinou známe jen jejich telefony za výhodnou cenu. V Asii jsou ale vyhlášeným výrobcem takřka všeho, co tě napadne, od rýžovarů až po deštníky. Takže doufám že tě po této informaci nepřekvapí, že umí vytvořit i kvalitní reproduktory. Právě Portable Outdoor je kombinací kvalitního zvuku a outdoor těla. Díky 16 W reproduktorům ozvučí celé okolí bazénu, má oproti jiným dva režimy. První nabídne čistý a nezabarvený zvuk a druhý nabídne velmi silné basy, které rozvibrují nejednu sklenici piva. Samozřejmě je voděodolný a na jedno nabití vydrží až 13 hodin, takže pokud se party protáhne do pozdních večerních hodin, nebude to problém.

malé bluetooth reproduktory Xiaomy

Energy Sistem Urban Box 5+

Tento malý bluetooth  reproduktor mě upoutal na první pohled a moje emoce si získal krásným designem. Jeho tělo je vyrobeno z matného pogumovaného plastu a pokryto tkanou látkou, která skrývá 20 W reproduktory. Jeho devizou není jen pěkné zpracování, ale především jeho multifunkčnost v rámci připojení, můžeš použít USB C, microSD, Bluetooth anebo dokonce staré dobré FM rádio. To se dnes moc nevidí, neříkám že bych jej využil vždy, ale pokud sedíš u ohně a dochází ti baterka telefonu, tak jen zapneš rádio, naladíš Country stanici a máš o atmosféru postaráno. Díky svému tvaru, který připomíná termosku je jako dělaný na výlety a vejde se do každé boční kapsy batohu. Díky baterii o kapacitě 10 hodin vydrží pohodlně celý výlet.

bluetooth reproduktory Energy Sistem Urban Box 5+

Reproduktor Sony SRS-XB12

Sony SRS-XB12 je sice prcek, ale s velkým srdcem. Je malý, takže ho dokážeš schovat do kapsy u kalhot. Vyniká naprosto dokonalým zvukem, díky ověřené technologii ExtraBass, kterou využívá i u prémiových modelů svých reproduktorů. Jeho zvukovou kvalitu zaručují reproduktory o výkonu 5W, což sice nezní jako vysoký výkon, ale na pláži Máchova jezera budeš rozhodně slyšet do širokého okolí. Je to velký držák a bude ti společníkem až 16 hodin, což je na tak malý reproduktor opravdu skvělý výkon. Jeho hlavní devizou, aspoň podle mě, je rozhodně jeho kompletní vodotěsnost, a to že společně můžete plavat. Sice nevím, jak to inženýři v Sony dokázali, ale zvládli to, že reproduktor na vodě skutečně plave jako bóje. Za tu cenu nepochybně výtečný reproduktor.

bluetooth reproduktor Sony SRS-XB12

Přečti si recenze na skvělé sportovní bezdrátová sluchátka Bezdrátová Bluetooth sluchátka Sennheiser HD4.40BT s uzavřenými mušlemi

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.