Tipy na 3 knižní novinky

Knižní polička

Nestíháš sledovat novinky z knižního trhu? Máme pro tebe 3 tipy na nové čtení, se kterým se zabavíš, naučíš se asertivnímu chování, nebo zjistíš, jak si dělat lepší poznámky na přednáškách.

Novinky v Knihy Dobrovský

Vymezte si hranice a nalezněte klid: Cesta ke zdokonalení

Vymezte si hranice kniha

Zdravé hranice jsou klíčem ke spokojenému životu. Ať už jde o balanc mezi školními povinnostmi a osobním životem, partnerské vztahy nebo komplikované rodinným prostředím, tato kniha tě naučí, jak asertivně přistupovat ke svému okolí. Pokud máš problém říkat „ne“ a patříš mezi notorické people pleasery, pak je načase vymezit si zdravé hranice.

Jak si dělat chytré poznámky

Jak si dělat chytré poznámky kniha

Chceš umět efektivně zapisovat poznámky na přednáškách, při samostudiu nebo čtení? Neustále posloucháš podcasty, čteš nejnovější články ze světa, listuješ knihami o osobnostním rozvoji a chceš si zapamatovat co nejvíce věcí? Zkus to s metodou „zettelkasten“, kterou vymyslel jeden z nejvýznamnějších sociologů 20. století, Niklas Luhmann. Luhmannovu metodu autor této knižní novinky popisuje, vysvětluje její úspěšnost například pomocí neurovědy a učí, jak užitečně pracovat s informacemi.

Tajemství

Tajemství kniha

Nenech si ujít čtvrtou knihu Radky Třeštíkové. Nový román jedné z nejznámějších českých spisovatelek současnosti pojednává o skupině přátel, která od mládí jezdí na jednu horskou chatu a v dospělosti se sem vrací s vlastními dětmi. Každý má svá tajemství a proplétá všechny postavy dohromady.

 

Nakupuj knižní novinky výhodně s průkazem ISIC

S průkazem ISIC máš v kamenných pobočkách Knihy Dobrovský slevu 10 % a při nákupu online navíc další 3 %. Více o slevě a časově limitovaných nabídkách zde.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.