Svět Fingers Up se po deváté otevře svým fanouškům!

Areál Morava Camp v Mohelnici se připravuje na další ročník multižánrového festivalu Fingers Up. Ani letos nebudou chybět známé české kapely či talenti ze zahraničí. Vyhlášená gastro zóna se posunula opět na další úroveň, fanoušci tak mohou očekávat ještě více zajímavých foodtrucků a lokálních bister a restaurací. A rozhodně nepřijde o svou oblíbenou party u bazénu.

V návaznosti na loňské změny ve skladbě programu budou i letos fanoušky bavit známější české kapely. Můžou se těšit na Mandrage , kteří na Fingers Up vystoupí poprvé, či Tata Bojs , které už publikum dobře zná. Dále si můžou užít Lenny či Davida Stypku s Bandjeez a další. Místní rozhodně ocení vystoupení zábřežského Dechového orchestru se svým Koncertem filmové hudby, který slibuje báječný zážitek.

Co nového v letošním ročníku

“Loni jsme se na základě přání fanoušků rozhodli zařadit vedle menších talentovaných skupin i více českých tradičních festivalových interpretů. To se ukázalo jako správný krok, které ocenilo především místní publikum, proto v tomto trendu pokračujeme i letos,” hodnotí letošní hudební program hlavní organizátor Petr Elgner.

Fingers Up ale není jen o hudbě, tradičně silnou stránkou festivalu je útulné prostředí plné dekorací a především vyhlášená Gastro zóna, u které i letos dojde k významnému rozšíření. “Náš koutek – tedy dnes už spíš kout – s oblíbenými foodtrucky a bistry patří standardně k nejlépe hodnoceným atributům festivalu.

Hosté se mohou těšit na své oblíbence jako Faency Fries nebo Cakir’s Burger, stejně tak na řadu novinek. Celý seznam včetně představení jednotlivých stánků je k dispozici na našem webu fingersup.cz, každý si jej může prohlédnout, ale pozor, spouští sliny,” dodává s úsměvem Elgner.

Zní to lákavě? Pak není nic jednoduššího než si zakroužkovat v kalendáři poslední víkend v červnu.

ISIC TIP: 20% sleva na víkendovou vstupenku pro držitele ISIC, ITIC a ALIVE průkazů
Autor
Jakub Srněnský