Super novinky v Knihy Dobrovský

Chceš si rozšířit domácí knihovnu? Přinášíme ti devět tipů na novinky z knihkupectví Knihy Dobrovský, kde máš jako držitel průkazu ISIC každý měsíc speciální slevovou nabídku.

Horory, ze kterých mrazí

Země divů

Umělecky založená rodina Benettových se přestěhuje z rušného velkoměsta na samotu v Adirondackém pohoří ve státě New York. Život v přírodě se zpočátku jeví jako idylka, ale brzy se promění v horor plný nadpřirozených jevů a nepředvídatelných zvratů. Provokativní čtení, které zhltneš jedním dechem.

Elementálové

V útrobách viktoriánského domu na pobřeží alabamské pláže se skrývá něco smrtícího. Něco, čeho se Dauphin a Luker bojí od doby, co byli děti. Něco, co má na svědomí nevysvětlitelná úmrtí z minulosti a připravuje se znovu udeřit.

Zimní lidé

Devatenáctiletá Ruthie žije se svou matkou a mladší sestrou na statku ve Vermontu. Jednoho dne se její matka ztratí a Ruthie objevuje pod podlahou v ložnici starý deník Sary Harrison Shey, která byla před více než sty lety nalezena mrtvá na poli za statkem jen několik měsíců po tragické smrti její dcery. Ruthie je ponořena do starého tajemství a není jediná, kdo na statku někoho hledá.

Napínavé detektivky

Frame-Up: Zločiny podle komiksu

Michael-Grace žije v Los Angeles, živí se jako spisovatelka komiksů a ve volném čase tvoří drag kostýmy pro svého kamaráda Lawrence. Náhodou se ve frontě na kávu seznámí s hezkým detektivem z protidrogového oddělení, který právě pracuje na případu, jenž se nápadně podobá dávnému příběhu z jejího oblíbeného komiksu. Michael-Grace se s detektivem pouští do rozluštění případu.

Bez tváře

Inspektorka Rosalind se po brutálním napadení vrací do práce. Dostane případ sériového vraha, který připravuje oběti o život a přivlastňuje si jejich identitu. Začíná přemýšlet jako pachatel, ale stačí jediný přešlap a vše se začne rozpadat pod rukama.

Ve tmě jsme všichni stejní

Podivín Wyatt, který je obviňován ze zmizení sestry a otce, jednoho dne najde jednookou dívku v texaských polích uprostřed mystického kruhu z pampelišek. Souvisí to nějak s Wyattovou sestrou, která měla velkou slabost právě pro pampelišky? Podivné události se snaží vyšetřit policistka a bývalá přítelkyně Wyatta.

Dámské záležitosti

Schovej mě v dešti

Chladný vztah k matce přinutil Kate k útěku z domova, po kterém se zapřísáhla, že ona tu bude vždy pro svou milovanou dceru Sabine. Čím je však Sabine starší, tím více Kate myslí na svou komplikovanou minulost. Proto se jednoho dne rozhodne navštívit svou babičku Joy na irském venkově. Příjemné shledání však náhle otvírá minulost.

V otcových stopách

Jakob a Emanuella odcestují po osvobození koncentračních táborů do Ameriky a snaží se najít nový život. Jakob se prosadí na trhu s diamanty a jejichch syn Max si užívá pohodlný život. Po svatbě si ale uvědomuje, že jeho žena není tou pravou. Manželství se zhroutí a Max se vydává po stopách otce a zjišťuje, na čem opravdu v životě záleží.

Nové začátky

Dvacetiletá Lena z Berlína se vydává na roční pobyt do Ameriky jako au par. Rychle se zabydlí a všechno se zdá být skvělé. Teda kdyby nebylo mladšího bratra jejího hostitele. Ryan si po neplánovaném ukončení sportovní kariéry vylévá zlost a frustraci na mladé Leně. Ta si Ryanovo chování po chvíli nenechává líbit a jejich vztah se pozvolna začíná měnit.

Skoč si pro knížky se slevou 15 %

Ať už si budeš chtít koupit čtení k vodě nebo už myslíš na učebnice, vezmi si svůj průkaz ISIC a navštiv jakoukoliv prodejnu Knihy Dobrovský. Na kompletní nezlevněný sortiment tam až do konce srpna získáš slevu 15 %.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.