Soutěž o poukázky do Knih Dobrovský!

Soutěžte s námi o 15 dárkových voucherů v hodnotě 200 Kč na nákup v oblíbeném e-shopu www.knihydobrovsky.cz, kde můžete vybírat z nepřeberného množství knížek, dárků a společenských her. Samozřejmostí je rovněž široká nabídka učebnic za výhodné ceny.

Informace o soutěži

Pokud se zapojíte do soutěže s Knihy Dobrovský, máte jedinečnou možnost vyhrát jeden z 15 dárkových elektronických voucherů v hodnotě 200 Kč. Ty lze v případě výhry uplatnit v e-shopu www.knihydobrovsky.cz, kde lze objednat zboží přímo k sobě domů (PPL, GLS, Česká pošta), případně využít služeb některého z výdejních míst Zásilkovny.

Vybírejte z tisíce knih

Tisíce knížek (tištěných i e-knih), spousta potřebných učebnic, rozmanité dárky pro celou rodinu i společenské hry pro zkrácení dlouhé chvíle. To vše nabízí e-shop Knihy Dobrovský. Speciální slevy, kde se i studenti cítí jako milionáři najdete v knihkupeckém Dobro.blešáku, na webu pravidelně běží i spousta dalších akcí, kde si vybere opravdu každý.

Někteří čtenáři rádi sáhnou po osvědčeném fenoménu.

Tím je v českých vodách kniha Gump – Pes, který naučil lidí žít, kterou napsal Filip Rožek. Díky této knížce se podařilo získat nemalé finanční prostředky, které putovaly na podporu opuštěných a týraných psů a získala si srdce českých čtenářů čtivým, drsným příběhem o opuštěném pejskovi Gumpovi. Pokud jste již tuto knihu četli a líbila se vám, můžete pro ni hlasovat v ceně čtenářů Magnesia Litera a podat tak pomocnou tlapku.

A víte, že až do konce karantény můžete získat zdarma 10 e-knih? Stačí navštívit tuto stránku (nebojte, nevyskočí na vás učebnice), kde se můžete dočíst všechny podstatné informace. Zůstaňte doma a čtěte – je to skvělý způsob, jak trávit čas, snad vám jej e-knihy zpříjemní a držíme palce, třeba k vám přiletí i nějaká ta poukázka!

Vyhrává každý 20. účastník. Počet výher je omezen.

ISIC TIP: 10% sleva na veškerý knižní i neknižní sortiment
Soutěž byla ukončena

Výherci soutěže

Cena: 15×1 elektronický voucher v hodnotě 200 Kč na nákup v eshopu
M. Nováková
M. Trávníček
A. Fraňková
E. Hejkrlíková
A. Doležalová
K. Tichá
P. Startlová
A. Čadská
D. Malechová
F. Jurečka
K. Kolářová
L. Hes
K. Kalhousová
I. Plháková
E. Krejčíková
Autor
Veronika Vlachová