SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Dvořákovu Prahu

Dvořákova Praha s ISIC slevou

Zamilujte se do klasiky! Vyrazte do jednoho z nejkrásnějších koncertních sálů u nás – Dvořákovy síně Rudolfina. Každý si zde přijde na své. Nabízí se vám skvělá příležitost pro premiéru na klasice nebo nevšední rande!

Objevte nový svět na koncertech festivalu Dvořákova Praha. Od 7. do 21. září opět zamíří do Prahy výběr toho nejlepšího, co soudobá klasická scéna nabízí. Dorazí hudebníci i orchestry, které vyprodávají velké koncertní sály po celém světě a honosí se prestižními cenami.

S ISIC za kulturou

Pokud jste studenti, máte platnou kartu ISIC a ještě vám nebylo 26 let, máte možnost navštívit libovolné množství festivalových koncertů se vstupenkou Studentský speciál za pár kaček. K registraci do Klubu mladých není nikdy pozdě.
Pokud nejste zrovna typ do obleku a neradi se necháváte svazovat společenským oděvem, je tu pro vás Den D.

Ten na velkém festivalovém pódiu představuje úspěšné a talentované mladé interprety, vycházející hvězdy světových koncertních síní. V minulých letech se představili například houslista Josef Špaček a Jan Mráček, kteří jsou v současnosti koncertními mistry České filharmonie.

V letošním roce se představí houslistka Bomsori Kim a klavírista Lukáš Klánský. Umělci zvolili atraktivní a rozmanitý program – od romantické hudební řeči Fryderyka Chopina až po ruskou modernu. Právě na tento koncert, který je letos plánován na pátek 14. září, můžete vyhrát dvě vstupenky v soutěži s ISIC.

ISIC TIP: 20% sleva na všechny vstupenky pro držitele ISIC, ITIC, IYTC a ALIVE průkazů!!!
Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Ludmila Novotná, Tereza Koukalová, Jakub Čech, Kristýna Bukvišová, Jiří Drahorád
Autor
Jakub Srněnský