Přijď si užít 20. výročí Sázavafestu

festival Sázavafest

Sázavafest, jeden z nejvyhledávanějších festivalů v České republice, letos slaví 20 let. Proběhne ve dnech 21.-23. 7. 2022 v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Hlavními headlinery letošního ročníku jsou Marek Ztracený, LUCIE, Nico Santos, Rybičky 48 nebo Mirai.

Sázavafest je multikulturní a multižánrový festival každoročně konaný v areálu zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou. Z původní jednodenní akce v roce 2001 s jedním podiem a kapacitou areálu 1800 lidí se postupně stal renomovaným evropským multikulturním festivalem, který nabízí třídenní program na několika scénách. Návštěvnost festivalu dosáhla čísla 20 000 lidí a zájem o festival každým rokem stoupá, což je pro pořadatele nejen výzvou, ale také velkým závazkem.

Letošní line-up nabídne ty největší české a zahraniční hvězdy. Každý si určitě najde to svoje, vybírat můžeš mezi žánry world music, rock, pop, reggae, ska, jazz, blues, dance, hip hop a dalšími. Těšit se můžeš na jména jako Marek Ztracený, LUCIE, Nico Santos, Rybičky 48, Mig 21, No Name, Divokej Bill, Rednex, Junge Junge, Ben Cristovao, Xindl X nebo Mirai.

Kromě skvělých hudebních vystoupení tě čeká také divadlo, filmy a autorská čtení. Ve Family Fun Zóně nebude chybět zábavný park plný atrakcí pro děti. Přespat mohou návštěvníci ve stanovém městečku, které se nachází přímo u areálu.

Vstupenky koupíš tady. A nezapomeň, že s průkazem ISIC máš slevu 10 %.

Více na www.sazavafest.cz.

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.