Předplať si nejnovější tisk s ISIC slevou

velké množství novin

Studentský průkaz ISIC ti nenabízí slevy pouze v dopravě nebo v restauracích, je toho mnohem více. Jednou ze zajímavých výhod je předplatné na časopisy a když máme ten začátek roku, neváhal bych si pořídit i předplatné.

Respekt

Týdeník Respekt se řadí na špičku žurnalistických projektů, jeho práci ocenilo i velvyslanectví USA udělením Ceny Alice Garrigue Masarykové za lidskoprávní agendu. Pod taktovkou šéfredaktora Erika Taberyho se redakce snaží přinášet aktuální dění v domácí i zahraniční politice, ekonomice a společnosti. Svoji roli má také na poli investigativní žurnalistiky, jejímž mentorem se stal Jan Spurný. Právě on se stal členem týmu, který spolupracoval na odhalení dokumentů Panama papers. S průkazem ISIC máš jedinečnou možnost být každý týden obohacen o dávku nejlepší žurnalistiky v ČR se slevou 40 % na roční předplatné. 

Vogue 

„Kdo nečte Vogue, jako by nevěděl, co je móda.“ To jsou slova Arthura Turnurema, který tento měsíčník v roce 1892 založil. Za více než sto let si získal věhlas nejvlivnějšího módního časopisu světa, jeho česká variace se objevila v roce 2018 a stal se tak módní biblí i pro české ženy. Od své konkurence se liší svérázným stylem prezentace nejnovějších trendů, ať už z oblasti společenského života, nebo vlivu žen na politické dění. Proto jsme v ISIC nelenili a vytvořili jsme pro tebe slevu 48 % na půlroční předplatné. Každé číslo navíc dostaneš o den dříve, než se objeví na stáncích. 

Ekonom

Studuješ ekonomku nebo podnikání? Tak to si musíš předplatit týdeník Ekonom. Na roční předplatné máš s průkazem ISIC 40% slevu. Ekonom není jen plný zajímavých článků o finančních analýzách, ale i zajímavých rad, jak vyzrát třeba na inflaci či drahé energie. Pokud jsi studentem ekonomické školy, rozhodně se ti šikne jejich elektronický archiv všech čísel, a to už od roku 1997. Ten máš v rámci předplatného celý zdarma. 

Host

Jedním z nejstarších měsíčníků, který stále vychází, je literární časopis HOST, jehož počátky sahají až do roku 1921. Mezi jeho první přispěvatele patřil například držitel Nobelovy ceny Jaroslav Seifert, Vítězslav Nezval, Jiří Wolker či František Halas. Na sto stranách se každý měsíc dozvíš vše o nových knihách, současných či historických spisovatelích. Host je hloubavý i dloubavý postoj k textům kolem nás. Životní styl každého, kdo miluje čtení a literaturu. Rozhodně se bude hodit každému studentovi humanitních oborů, ať už na univerzitě, či střední škole. S průkazem ISIC máš roční předplatné s 20% slevou. 

Vesmír

„Nevylučujem z programu svého žádný odbor vědy, byť laikovi sebe obtížnějším přední snahou naší bude podávati, pokud možno nejširší rozhled do nejnovějších pokroků přísných věd způsobem populárním, každému pochopitelným a zajímavým.“ Těmito slovy uvedl měsíčník Vesmír své první číslo v roce 1871. I když nese jméno Vesmír, není pouze o hvězdné obloze, ale dozvíš se tam prakticky všechny zajímavosti ze světa vědy. Proto se domnívám, že každý student přírodních věd ocení slevu 20 % s ISIC na předplatné. 

Hospodářské noviny 

Chceš mít každý den přehled o nejaktuálnějším dění ze světa i z domova? Tak si předplať Hospodářské noviny se slevou 40 % na ISIC. Každodenní příval zajímavostí a témat, která hýbou světem, doplňuje páteční magazín Ego!, který se věnuje současnému životu. Takže tam najdeš tipy na dobré kavárny, výstavy, koncerty a rozhovory s lidmi, kteří jsou hybateli naší doby. Nemusíš se obávat o neobjektivnost žurnalistiky, protože Hospodářské noviny nepatří žádnému politikovi a deník se pyšní několika cenami za žurnalistiku. 

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.