PragueCON promění Prahu v ultimátní popkulturní nářez

Prague Corn 2018

Výstaviště Praha se poslední zářijový víkend promění v bránu do světa hollywoodských blockbusterů, kultovních seriálů a herních pecek. PragueCON bude oslavou té nejlepší zábavy, kterou nabízí náš moderní svět, a vy u toho nesmíte chybět.

Od pátku 29. září až do neděle 30. září 2018 se Praha stane hlavním evropským centrem zábavy. Holešovické Výstaviště Praha na tři dny ovládnou hollywoodští superhrdinové, postavy z populárních seriálů a filmů, zástupci světa komiksů, eSports a videoher. Na své si přijdou i fanoušci herní a filmové hudby, vojenské techniky, larpů nebo cosplay.

Zahrajte si Hru o Trůny nebo vyjeďte s Vikingy

Během prodlouženého víkendu se budete moci podívat do světa vašich oblíbených hrdinů, ať už jste fanoušky Hry o trůny, Vikingů, Strážců galaxie a dalších populárních filmů a seriálů. Do Prahy ale zamíří nejen hvězdy marvelovek či seriálových hitů, ale také herní scény. Herní týmy si to rozdají v mezinárodním turnaji Counter-Strike v režii ESL.

Na ty, kteří se nebudou chtít schovávat za monitor, se již chystá mistrovská jednotka, se kterou mohou návštěvníci změřit síly v paintballu. Nejen pro geeky a nerdy budou také připraveny cosplayerské soutěže, středověká a fantasy ležení nebo ukázky nejžhavější techniky.

Hudební scéna nabídne pestrý program

Zapomenout nejde ani na nabitou hudební scénu, která nabídne pestrý program od středověkého metalu, přes polský folk, rap až k herní a filmové klasice v podání se symfonickým orchestrem.

Kompletní program, který bude postupně doplňován o konkrétní jména zahraničních hvězd, najdete na www.facebook.com/PragueCon/​. Na portálu byl už také spuštěn předprodej vstupenek. Jednodenní vstupenku lze pořídit za 490 Kč, třídenní pas pak za 890 Kč. Sleva ISIC na lupeny je samozřejmostí 😉

Autor
Jakub Srněnský