Využij ISIC na letenky a cestuj ještě levněji

slevy na letenky

Léto je sice pryč, ale s ISIC cestování nikdy nekončí. Máme pro tebe zajímavou spolupráci s Kiwi.com, kde si můžeš zarezervovat výhodnou letenku, a my ti k ní v aplikaci ALIVE APP zajistíme unikátní promo kód se slevou 250 Kč při nákupu nad 2500 Kč.

Možnost vygenerovat a využít promo kód máš až do 31. 8. 2023. Slevu můžeš získat i opakovaně a tak ti nic nebrání, když chceš během roku vyrazit hned na několik nových míst. Vyber si ze zajímavých destinací a tipů, které jsme pro tebe společně s Kiwi.com připravili. Přesto nezapomeň, že čím dřív vybereš, tím lepší cenu letenky pro sebe urveš. A když k tomu přihodíš slevu z aplikace ALIVE APP, můžeš cestovat opravdu výhodně.

Jak levně cestovat po Skandinávii?

Kiwi.com

Severní Evropa patří mezi jednu z nejdražších destinací, kterou můžeš navštívit. Proto jsme pro tebe připravili tipy, se kterými ušetříš a přesto ze své návštěvy Skandinávie vytěžíš co nejvíc. Je jedno, jestli se vydáš do pozoruhodného Stockholmu, pohodové Kodaně nebo úchvatného Osla. Naše tipy a triky se ti budou hodit, ať už máš jakýkoli rozpočet.

Číst na Kiwi.com

Kiwi.com

10 nejlepších destinací pro sólo cestovatele

Hledáš tipy, kam vyrazit, když se ti rozpadla cestovatelská parta? Máme tu pár tipů na nejlepší města nebo místa v přírodě, která jsou vhodná pro sólo cestovatele. Našli jsme ty nejbezpečnější a nejpřátelštější destinace, ze kterých si přivezeš nezapomenutelné zážitky!

Číst na Kiwi.com

 

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.