Sleva na zážitky v meandrech Berounky

Řeka Berounka

Přemýšlíš, kam za odpočinkem a zábavou v tuzemsku? Chceš si vyrazit s kamarády na vodu, ale hned se ti vybavila brutální tlačenice na jezech a fronta u stánku s občerstvením, a navíc přemrštěné ceny? My v Berounka.cz máme řešení.

Ahoooj! Jak se zdraví vodáci, tak se zdraví študáci. Název článku jsme nezmínili náhodou. Řeka Berounka naskýtá krásy nedotčené přírody, ve které zažiješ spoustu srandy a zábavy. Určitě nebudeš mít problém najít místo pro více stanů a táboření ve velké partě. Pokud ale hledáš klidné místo, tak i těch je na řece k nalezení v hojném počtu. Pokud na Vltavě mají Český Krumlov, my na Berounce máme zříceninu hradu Krašov nebo zříceninu Libštejn. Takže pokud miluješ přírodu, užiješ si z těchto míst nezapomenutelné výhledy do údolí řeky. Doporučujeme také navštívit Havlovu skálu.

Naše půjčovna Berounka.cz se zaměřuje především na zápůjčku vybavení, zejména na horním toku Berounky, a to od Chrástu u Plzně po Roztoky. I my jsme jednou byli studenti, a tak jsme se rozhodli pro poskytnutí 10% slevy ze zápůjčky vybavení pro všechny držitele platného průkazu ISIC. Ctíme antické přesvědčení kalokagathia, které říká, že spojení fyzické a duševní pohody je tím správným směrem, kam by se měl člověk ubírat. Vodní turistika dokáže tyto dva aspekty parádně skloubit.

Podél řeky nalezneš několik kempů. Doporučit můžeme tábořiště u Mloka nebo tábořiště Kobylka. Na horním toku jsme jediná půjčovna, která studentům poskytuje slevu, pokud jsou majitelem průkazu ISIC.

Voda, léto, slunce, půjč si loď na Berounce. Více informací o slevě najdeš zde.

Autor
Tereza Gladišová
Nejvíce utrácím za časopisy, cestování, víno a smaženou rýži s kuřetem. Pokud zrovna nepracuju, vysedávám s kamarády v kavárně, nebo trénuju na maraton. Který stejně nikdy neuběhnu.