Nový způsob autentického cestování

cestování s Worldee

Chceš udělat krok k intenzivnějším zážitkům, ale s cestovkou tě to nebaví? Lovit polární záři na Islandu či plavit se po tyrkysových vodách Karibiku. Seznámit se s novými lidmi a vytvořit si zážitky na celý život. To všechno ti umožní Worldee.

Itineráře od cestovatelů pro cestovatele

Worldee je cestovatelská platforma, kde můžeš plánovat nová dobrodružství a své vzpomínky si rovnou uložit do cestovatelského deníku. Aby měl ale člověk zážitky a příběhy k vyprávění, musí si nejprve sbalit kufr a na nějakou parádní cestu se vydat.

Na Worldee najdeš desítky různorodých itinerářů, ze kterých si každý vybere. Stačí zadat tvou vysněnou destinaci a přihlásit se na cestu, která nejlépe odpovídá tvým cestovatelským choutkám. Worldee se o všechno postará, a to včetně letenky. Na cestu pojedeš se skupinkou 8–12 cestovatelů, takže je to ideální varianta právě pro ty, kteří svého cestovatelského parťáka ještě nenašli. Anebo se přihlas s celou svou partou!

TIP: S průkazem ISIC máš roční členství ve Worldee zdarma a 3% slevu na zájezdy. Více se dozvíš zde.

skupina cestovatelů s Worldee

Travel Buddy je tvůj kámoš na cesty

Možná je tvou vysněnou destinací souostroví Lofoty na severu Norska. Kdy je nejvhodnější doba tam vyrazit? Co si člověk určitě musí vzít s sebou? Jaká jsou místní tajná zákoutí na nejlepší panoramatické fotky? Jaké ubytování má ten nejlepší poměr ceny a kvality? Dá se tam cestovat hromadnou dopravou, nebo je potřeba půjčit si auto?

To všechno už je pro tebe vyřešené v rámci itineráře na Worldee. Itinerář sestavil zkušený cestovatel, který už v dané destinaci několikrát byl a zná ji, jak svoje boty. Takový člověk není průvodce v klasickém slova smyslu, ale tvůj kámoš na cesty. Řekne ti, na co se připravit a osobně tě provede těmi nejúchvatnějšími místy, které může běžný turista minout. Zároveň si skvěle pokecáte, protože to je skvělý parťák, se kterým je sranda a drží partu.

cestování s Worldee

Vydělávej si cestováním

A co když jsi ty tím zkušeným cestovatelem, který může ostatním ukazovat krásy své oblíbené destinace? Co když je cestování tvou vášní a hledáš způsob, jak proměnit svůj koníček v pěkný přivýdělek? Pokud si troufáš vytvořit svůj osobní signature trip a převzít odpovědnost za skupinku nadšených dobrodruhů, pak můžeš být naším Travel Buddym i ty!

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.