Letní dobrodružství, které čeká právě na tebe

letní pohoda

Studenty milované prázdniny jsou v plném proudu! Už máš odškrtnuté nějaké letní dobrodružství? Ideální léto se neobejde bez pikniků, výletů do zahraničí, kempování nebo navštěvování festivalů – zkrátka bez skvělých zážitků! Buď na ně připraven.

Teplé letní večery přímo volají o uspořádání pikniku. Pozvi pár svých kamarádů, připrav společně s nimi jídlo a pití, které si vychutnáte v parku či na samotě na louce pod širým nebem. Dokonalé piknikové atmosféře nesmí chybět dobrá hudba, tak připrav nadupaný playlist a nezapomeň na reproduktor.

piknik

K létu neodmyslitelně patří cestování do zahraničí, obzvlášť v dnešní době, kdy je možné sehnat letenky i ubytování za pár korun. I v případě, že cestuješ jen s batohem, smartphonepowerbankou se ti tam vejde a rozhodně se neztratí. Kromě toho, že díky němu budeš v kontaktu s přáteli, na něm samozřejmě najdeš cestu, a to se vždy hodí. Můžeš si také stáhnout spoustu praktických aplikací, které se ti na cestách budou hodit.

Pokud miluješ dobrodružství, zakonči prázdniny ve velkém! Vyčisti si hlavu a naplánuj si pěší výlet. Ať už půjdeš jen ty, nebo vezmeš kamarády, pobyt v přírodě bude skvělou terapií. Večer třeba postav stan nebo se hecni a přenocuj pod širákem. Zabal si jen to nejnutnější a vydej se poznat krásy tvého okolí. A jestli si v noci nechceš zahrát bobříka odvahy, nezapomeň si doma čelovku.

Ať už se vydáš kamkoliv, užij si letní prázdniny naplno, objevuj nová místa, vytvářej si nové zážitky a taky si pořádně odpočiň před dalším školním rokem!

Autor
Lenka Kubištová
Miluju sladké snídaně, chození po horách a hraní deskovek. Nejvíc se mi líbilo ve Skandinávii a mým velkým snem je podívat se na Island.
ISIC TIP:

Díky průkazu ISIC máš v DATARTu neomezeně zvýhodněné ceny po celý rok. Více informací najdeš zde.