Překonej své hranice se STUDENT AGENCY!

Jazykové kurzy v zahraničí

Tisíc lidí, tisíc jazyků a tisíc příležitostí objevit neznámé. Na nic nečekej, sbal si své věci a vyjeď do světa. Ať už poznávat nové lidi nebo zdokonalit své jazykové dovednosti.

Prázdniny ve škole

Bavit se školou o prázdninách? Zní to jako nesmysl? To si ještě nenavštívil některou z našich partnerských škol. „Samozřejmě záleží na tom, jaký typ pobytu si vyberete. Určitě ale budete mít možnost seznámit se se svými spolužáky a objevovat s nimi okolí,“ vysvětluje ředitel oddělení jazykových a pracovních pobytů STUDENT AGENCY Peter Janičina. Studium pak rázem není tak těžké. Cizím jazykem mluvíš s novými přáteli i ve volném čase a učení ti půjde téměř samo.

V létě je přitom ideální vyrazit za výukou angličtiny na britské pobřeží nebo na prosluněnou Maltu. „Vybral jsem si kurz, na kterém jsem měl dopoledne volno a odpoledne lekce. Chtěl jsem totiž častěji vyspávat po nezapomenutelných maltézských večírcích,“ vzpomíná Michal, který se vycestoval před rokem.

Co takhle brigáda v zahraničí?

Pokud ke zlepšení jazyka lektora nepotřebuješ, nech si pomoct při hledání letní brigády. Rád pracuješ na čerstvém vzduchu? Vyjeď za prací na farmy ve Velké Británii, Irsku, Norsku či na Islandu. Stačí udělat pár kroků a můžeš všemi smysly nasávat půvaby tamních krajin. Ve většině zemí je také spousta práce v hoteliérství.

Pokud ti ani ledový ostrov Island nepřipadá dostatečně zajímavý, co třeba USA? Vyzkoušej práci v zábavním nebo přírodním parku! „Na Work and Travel jsem byla dvakrát. Jednou v Yellowstonu, podruhé na Aljašce. V obou případech to bylo skvělé! Kromě spousty známých jsem získala i sebevědomí mluvit v cizím jazyce a spoustu neopakovatelných zážitků,“ popisuje své zážitky se STUDENT AGENCY Adriana.

Autor
Veronika Vlachová