Šťávy, smoothies, saláty… UGO je moderní česká značka, která si za 17 let existence vybudovala jméno v oblasti zdravého stravování. Jsi komunikativní, máš pozitivní přístup a baví tě zdravý životní styl? Přijď to k nám zkusit!

Proč se u nás studentům líbí?

Flexibilita. Směny si u nás můžeš plánovat podle přednášek a dalších aktivit. Máme 64 poboček ve velkých městech v Česku i na Slovensku, takže to nebudeš mít do práce daleko.

Rychlý kariérní růst. Z přípravy smoothies přes manažera pobočky až do marketingového týmu. I takové příběhy v UGO máme! Všechno tě naučíme, stačí mít chuť pracovat a nebát se výzev.

Brand. UGO se za 17 let v Česku a na Slovensku stalo symbolem moderního a zdravého stravování. UGO zná každý. Být součástí UGO je cool! 🙂

A co ještě nabízíme?

  • férové ohodnocení
  • bonus za odpracované hodiny
  • slevu na UGO produkty
  • pohodovou atmosféru a fajn kolektiv

Co bude náplní tvé práce?

  • Nejdříve se naučíš připravovat šťávy a smoothies z čerstvého ovoce.
  • Poté přejdeš k servírování polévek.
  • Následovat budou saláty – příprava surovin i jejich míchání.
  • Pokud je ti 18 a více, vyzkoušíš si i komunikaci se zákazníky a práci na pokladně.

Rozhovory s našimi zaměstnanci

Lucie Lukešová, aktuálně studentka Právnické fakulty Západočeské univerzity v Plzni

Pozice: Store Manager UGO Salaterie Plaza Plzeň

Jak dlouho pracuješ v UGO?

Pro UGO pracuji již přes dva roky.

Co je na práci v UGO nejlepší?

Za mě je to určitě práce v super kolektivu, kde si všichni navzájem moc pomáháme. Ale také se mi na práci v UGO líbí, že tím podporuji zdravý životní styl.

Jak se ti dařilo skloubit studium s prací v UGO?

Ne vždy to bylo jednoduché, ale moje životní heslo je, že když se chce, všechno jde a implementovala jsem to právě i v tomto případě. Chce to jen si správně rozvrhnout čas.

Popiš svoji kariérní cestu v UGO. Jak dlouho jsi pracovala na jednotlivých pozicích?

Do UGO jsem nastoupila v roce 2019. Tou dobou měl naši pobočku franšízant a já nastoupila na pozici brigádníka. Během cca měsíce jsem se vypracovala na vedoucího směny, kdy už jsem např. ostatním plánovala směny. V srpnu 2021 naše pobočka spadla pod UGO a s tím jsem i já přešla na pozici Store Manager.

Co tě práce v UGO naučila?

Práce v UGO mě nejvíce naučila pracovat s lidmi, což je, ačkoliv se to možná nezdá, velmi náročné.

Líbí se ti na tvé stávající pozici, nebo míříš ještě výš?

Momentálně se mi na této pracovní pozici líbí. Ke studiu je super flexibilní. Po škole bych ale samozřejmě chtěla ve svém kariérním růstu pokračovat.

Kristýna Lukešová, studentka Gymnázia Elišky Krásnohorské a VŠ Ambis

Pozice: Store Manager UGO Salaterie Vodičkova Praha

Jak dlouho pracuješ v UGO?

Dlouho.. 🙂 V UGO pracuji čtvrtým rokem, z toho tři roky brigádně.

Co je na práci v UGO nejlepší?

Jako studentka jsem ocenila flexibilitu. Navrhovala jsem své časové možnosti a podle toho jsem dostávala směny. Díky tomu se dal můj přivýdělek bez problémů skloubit se školou.

Nikdy jsem nebyla kancelářský typ, a tak jsem ocenila i to, že nestojím na místě a hýbu se. Práce v UGO je dynamická a směny utíkají rychlostí blesku. Pak musím zmínit skvělý kolektiv – v UGO jsme k sobě měli vždy blízko. V nějakých pobočkách jsme ani neměli na výběr, kvůli prostoru. 🙂 Ale i když přišla pauza, stejně jsme ji trávili pospolu. K mojí cestě v UGO neodmyslitelně patří i můj manager, ke kterému jsem si chodila pro rady. Věřil ve mě a podporoval mě ve všech krocích, které jsem v rámci firmy podnikala. V neposlední řadě musím zmínit rychlý kariérní postup. Když jsem se cítila na to, že umím vše na své pozici a chtěla jsem se naučit víc, hned jsem měla možnost se posunout dál.

Popiš svoji kariérní cestu v UGO. Jak dlouho jsi pracovala na jednotlivých pozicích?

První směny jsem si odpracovala na drinkách. Než se člověk rozkouká a seznámí s prostředím, chvíli to trvá a přiznávám, že v tu dobu jsem uvažovala, jestli přijít do práce znova. Zbytek týmu mě v tom ale nenechal samotnou a vycvičili mě postupně na všechny pozice. Dlouho jsem potom vydržela na pozici Brigádník Vedoucí směny. Dostávala jsem příjemné finanční ohodnocení a benefity. Posledního půl roku jsem na pozici Store Manager UGO Salaterie Vodičkova, kde mě najdete i dnes.

Co tě práce v UGO naučila?

UGO mi toho dalo spoustu.

Umění mezilidské komunikace, jak se zákazníky, tak se zaměstnanci.

Vybudovat si autoritu a vést tým.

Naučila mě zachovat chladnou hlavu, řešit konflikty a poradit si prakticky ve všech situacích.

Díky UGO se každým dnem učím myslet za roh a promýšlet důkladně nadcházející kroky. Jak v práci, tak v osobním životě.

Líbí se ti na tvé stávající pozici, nebo míříš ještě výš?

Moje stávající pozice s sebou nese velkou volnost i zodpovědnost. Každý krok a každá změna, kterou udělám, je hned vidět, což mi dává prostor pro seberealizaci. Tvořím tady svůj ekosystém, který se skládá ze spokojených zaměstnanců a zákazníků, šéfů, což je vždy velkou odměnou, když to klape. 

Stále mám na své pobočce co posouvat a s čím pracovat, ale i má dosavadní kariéra svědčí o tom, že jsem cílevědomá a těším se na další výzvy. 

Najdeš nás také na