#40 – Jen zvedání činek už dnes nikomu nestačí, říká Pavla a Štefan z Form Factory

podcast tahák

Tim si dnes do podcastu pozval Štefana a Pavlu, kteří se představili jako Mozek a Srdce společnosti Form Factory a společně si povídali o sportu v mladém věku a tak trochu jiném pohledu na moderní životní styl. Lidé už dnes do fitka nechodí zvedat činky, ale chtějí od sportovního zařízení mnohem víc.

Sportovat v mladém věku se nezačíná jen pro plochá bříška v postech na sociálních sítích, ale jde o trochu víc. V taháku se dozvíš, jak probíhají první kroky, když chceš s Form Factory změnit přístup ke svému životu. Není to totiž pouhé získání členské kartičky, je to komplexní přístup k tvému tělu a psychické pohodě. Jako první tě čeká měření struktury těla, dozvíš se kolik, svalů, vody a tuků v sobě máš. Navíc v rámci členství budeš mít analýzu na měsíční bázi a můžeš sledovat a lépe optimalizovat svůj progres.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.