#38 – Jak začít úspěšnou kariéru u největší sítě lékáren Dr.Max?

podcast Tahák

Hostem Taháku je Bára Přikrylová a David Čechlovský z řetězce Dr.Max, se kterými si Tim povídal o tom, jaké příležitosti čekají absolventy u největší sítě lékáren v České republice. Bára má na starosti HR, David je managerem rozvoje lékáren, přesto jejich původním vzděláním je farmacie. Oba se shodují na tom, že tohle vzdělání je pro kariéru ve farmaceutické společnosti nezbytné. Musíte rozumět tomu, co lékárníci dělají a co potřebují. Musíte umět poradit anebo vybrat ty pravé odborníky.

David zmínil novou pozici lékárníků, kteří se stávají odbornými poradci pacientů, kteří s nachlazením neběhají k lékaři, ale hledají pomoc hlavně v lékárnách. Je určitě rozumnější se poradit zde než hledat moudra na internetu. Lékárník velmi dobře ví, kdy může poradit a kdy pacienta spíš nasměrovat k lékaři. Jaký koncept drží Dr.Max a v čem se liší od ostatních lékáren, najdeš právě v našem podcastu.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Vlaďka Horáková
Mojí vášní je cestování, ráda objevuji nová místa, která voní exotikou. Ráda fotím, tančím salsu a zkouším recepty, které jsem si dovezla z cest.