#16 – Co je Talentový program Discover od Vodafone přišel představit Tomáš a Mikayil.

podcast tahák

Říkáš si, že jako absolvent nemáš moc šancí najít dobrou a zajímavou pozici u prestižního zaměstnavatele? Tim si tentokrát pozval Tomáše Kruliše, HR specialistu z Vodafone, který představil Talentový program Discover, který je ušitý na míru právě pro studenty a absolventy středních a vysokých škol. Tomáš představil proces náboru do programu Discover i to, jak následně celý program probíhá a co účastníkům přináší. Do studia přišel i Mikayil Hasanov, který již v programu pracuje na pozici Junior Java Devoloper.

Mikayil prozradil, jak probíhá výběrové řízení a jak se v programu pracuje jejich účastníkům. Kam jej tato zkušenost posunula a jaká budoucnost se absolventům programu ve Vodafone otvírá. Tomáš vysvětlil, jak fungují další stážistické programy a připomněl, že ve Vodafone jsou stáže placené a i stážista je ve Vodafone rovnocenným kolegou. V podcastu se dozvíš spoustu zajímavého a zjistíš, že i v tak velká firma jakou je Vodafone není jen o seniorních manažerech, ale zajímavé příležitosti dostávají i mladí a sympatičtí kluci jako jsou Tomáš a Mikayil.

Nalaď si podcast

Rozhovory najdeš na všech hlavních platformách.

Autor
Tim Slavík
Miluji cestování, a především jen s batůžkem a foťákem. Jsem student, ale spíše mě potkáš v kavárně než zasypaného knížkami ve studovně. Ujíždím si na technologiích a bělících zubních pastách.