Užívej si výhodné studentské nákupy v e-shopu a prodejnách DATART

Nakupujte elektro supervýhodně. Se studentskou kartou ISIC získáte v e-shopu DATART exkluzivní ceny. Ty platí na celý sortiment, ať už tedy sháníte vybavení pro studium nebo volné chvíle, na DATARTu koupíte vše za nejlepší ceny.

Nově probíranou látku vám do hlavy nenalijeme, za to vás ale vybavíme pomocníky, se kterými vám učení půjde přece jen o něco snadněji. Pořídíte u nás notebook pro zpracování seminárek i zapisování poznámek z přednášek. Věřte, že s jedním sešitem a tužkou si zkrátka nevystačíte.

Telefon a sluchátka vždycky po ruce

Svoláváte párty? Mějte po ruce chytrý telefon, který se vám bude hodit nejen při komunikaci s přáteli. O večerní zábavu pro vás i vaše přátele se pak postará kvalitní audio nebo herní konzole.

Studentský život dokáže být někdy pěkně náročný. Po dlouhém dni proto nezapomeňte na chvilku vypnout. Zárukou dobrého odpočinku je poslech oblíbené hudby ze sluchátek.

Všechnu tuto výbavu, ale i mnoho dalšího můžete mít za exkluzivní ceny. Stačí jen vlastnit studentskou kartu ISIC a pro váš nákup si vybrat e-shop DATART.cz.

Zakoupené produkty si můžete nechat poslat nejen na svou adresu, ale můžete si je vyzvednout i v prodejně DATART. Těch je více než 95 po celé ČR a najdete je v každém větším městě. A víte, co je opravdu cool? Že produkty, které jsou na prodejně skladem, si můžete vyzvednout už hodinu od objednání.

Studenti nakupují v DATART se ISIC slevou

Začít využívat výhod ISIC karty je úplně snadné. Stačí si v e-shopu DATART.cz zdarma vytvořit uživatelský účet, následně zde svou ISIC kartu zaregistrovat a je hotovo. Vždy, když se od této chvíle přihlásíte ke svému účtu, uvidíte svou zvýhodněnou studentskou cenu a spolu s ní také informaci, kolik ušetříte v porovnání s běžným zákazníkem. No není to paráda?

Zajímá vás víc? Zákaznická linka DATART na čísle 225 991 000 je jedno velké ucho.

Autor
Jakub Srněnský