SOUTĚŽ: Hlad nejrychleji zaženeš v Pizza Hut!

Pizza Hut

Když chcete pořádné jídlo, ale nemáte čas vysedávat v restauraci, je nejlepší volbou Pizza Hut. Skvělou křupavou pizzu tady dostanete už za pár minut.

Dali byste si rádi čerstvou pizzu, ale nemáte zrovna moc času? V restauracích Pizza Hut Express máte jistotu, že na ni nebudete čekat déle než 5 minut. Sotva si v telefonu stihnete zkontroloval maily. Práce kvapná, málo platná tady však rozhodně neplatí. Pizza je připravena z těch nejlepších ingrediencí a celý postup přípravy můžete sledovat na vlastní oči.

Jakou pizzu si vybrat?

V nabídce najdete všechny oblíbené druhy pizzy jako např. Margheritu, Grande Pepperoni, Hawaii, Quattro Formaggi nebo Prosciutto. Pizzu si navíc můžete dát s vynikajícími sýrovými okraji. A co je nejlepší – obsluha vám z dostupných ingrediencí ochotně připraví i pizzu na přání. Celou nabídku naleznete na www.pizzahut.cz.

Kam zajít na Pizza Hut?

Pizza Hut Express najdete v Praze obchodních centrech Chodov, Palladium a Letňany, samostatnou restauraci pak ve Vodičkově ulici. Poslední jmenovanou můžete od čtvrtka do soboty navštívit nejen přes den, ale i v noci, a to až do 6. hodiny ranní. Trpět hladem tak nemusíte, ani když se večírek protáhne víc, než jste plánovali.

Informace o soutěži

Soutěž byla ukončena. Další naleznete zde.

Autor
Jakub Srněnský