SOUTĚŽ: Když vám všechno přerůstá přes hlavu

Valí se na nás pohromy ze všech možných stran: brzké zkoušky z nečekaných předmětů, přibývají náročné úkoly a zkracují se termíny, ve škole a to samé v práci? k tomu náročné tréninky nebo koncertní šnůra s novou kapelou? O přibývajících starostech doma a v soukromí ani nemluvě. Prostě je toho až nad hlavu a člověk neví co dříve.

Ideální by bylo něčeho se napít, sklidnit se, začít se soustředit a postupně se učit to co je potřeba, mít i pak pocit, že stihnete být na dalším místě a udělat spoustu další práce. A ještě z toho mít příjemný pocit. Nakonec rychle s čistou hlavou usnout a vše postupně opakovat následující den.

SPEED8 vás postaví na nohy

Úplné zázraky se nikdy nedějí, ale něco podobného a celkem účinného tu přeci jen je. SPEED8® je dobrým pomocníkem v náročných situacích, je určen pro fyzicky a psychicky přetěžované osoby, které potřebují odolávat rychlému a hektickému způsobu života.

Tento produkt využívají studenti třeba v náročném zkouškovém období, sportovci v přípravě nebo i před samotným utkáním, manažeři, dálkoví řidiči a další fyzicky a psychicky náročně pracující lidé.

Spolehlivý parťák na cesty

Jde o unikátní liquid shot, stimulant na zvýšení koncentrace, soustředění, který oddaluje únavu. Jeho složení je postaveno na rostlinných extraktech, mozkových nutrientech, harmonizátorech a neurotransmiterech.

Jeho účinek je tedy postupný, nefunguje “nakopnutím” a následně rychlým tlumivým pádem energie. Jde o jednoduchý a rychlý způsob zvýšení koncentrace a soustředění, který pomáhá dosáhnout vyšších výkonů a dodat tak více radosti ze života.

A jde o český výrobek, který si i ve velké nadnárodní konkurenci našel a udržel své místo a své zákazníky. Lze jej koupit ve vybraných lékárnách, čerpacích stanicích nebo Vitaland obchodech nebo objednat na webových stránkách www.wellnessfood.cz.

Nabízí se v 6 různých příchutích a ve 2 baleních po 5 nebo 10 kusech praktických PET ampulí. V kamenných obchodech je možné SPEED8® koupit i po jednom kuse.

Vyzkoušejte SPEED8, čím víc toho máte, tím lépe.

Soutěž byla ukončena

Informace o soutěži

Výherci soutěže
Pavel Nekolný, Lucie Košinová, Daniel Barvík, Jan Kváš, Veronika Krejčová, Gabriella JEŘÁBKOVÁ, Andrea Fialová, Edita Tuzarová, Michaela Gebhartová, Lucie Kratochvílová, Andrea Doležalová, Petra Kostečková, Pavel Saro, Petr Brixí, Simon Lavrík, Petr Matyáš, Patrik Brabec, Michaela Janská, LENKA KOHOUTOVÁ, Marek Mach, Sabina Lišková, Anton Sitčuk, Jan Holas, Žaneta Ingerlová, Adéla Padrtová, Zuzana Vlčková, Albert Bílek, Jan Hablovič, Michaela Urbánková, Tereza Lišková, Veronika Hamsová, Richard Kožík, Monika Kunčarová, Kristýna Goldová, Patrik Vodila, Jan Černý, Tomáš Kořínek, Aleksandr Korolev, Aneta Pilsová, Jakub Kusý,.
Autor
Jakub Srněnský