SOUTĚŽ: Dostaň se do kondice s VITALAND!

Vytrvalost, vůle, síla překonávat překážky. To nejsou jenom základní atributy sportovců, ale i studentů. Nemáte sílu se učit? Potřebujete více energie? Přijďte do VITALAND a vyberte si ze široké škály výživy a doplňků stravy. S ISIC/ALIVE nebo ITIC průkazem nakoupíte s 20% slevou na kompletní sortiment.

Chcete mít více energie na učení? Nebo oddálit nástup únavy během přednášek? Pak jsou tu pro vás prodejny VITALAND a e-shop www.vitaland.cz, kde můžete vybírat z široké nabídky výživy a doplňků stravy. Díky kvalitním potravinovým doplňkům budete mít přehled o vitamínech, minerálech, množství bílkovin, sacharidů, tuků a jiných látek, které přijímáte. Kvalitní výživa vám zajistí potřebnou efektivitu a regeneraci i pro ty nejnáročnější fyzické aktivity.

Využijte naši nabídku proteinů

Gainerů, aminokyselin, proteinových tyčinek, spalovačů, energetických gelů, iontových a regeneračních nápojů, koktejlů, prostředků na hubnutí a spousty dalších produktů, které podpoří vaše úsilí.

Soutěžte s ISIC o 20 balíčků sportovní výživy z VITALAND, kde najdete vitaminy a multiminerály, bagy, tyčinky, shakery, křupavé chlebíky a proteiny. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a čekat, zda budete právě vy tím šťastným výhercem!

Soutěž byla ukončena
Výherci soutěže
Olga Zelená, Jaromír Sedláček, Štěpán Kastner, Daniel Hořín, Jan BRYNDA, Jan Pulchart, Ladislav Havelka, Tereza Slavíková, Josef Novotný, Petra Schneiderwindová, Ondřej Kollárik, Ninjin Altantamir, Kateřina Zaoralová, Andrea Jungová, Petra Kostečková, Michaela Dubská, Petr Jeřábek, Přemysl Šimon, Petra Surá, David Žlebek
Autor
Jakub Srněnský