Prague Playoffs se blíží. ISIC sleva 30 %

Největší akce v parkurovém skákání se blíží. Global Champions Prague Playoffs 2019 za účasti elitních jezdců a koní se uskuteční v O2 areně od 21. do 24. listopadu. Držitelé karty ISIC mohou při nákupu vstupenek využít slevu 30 % ve všech kategoriích ve veřejných patrech. Na jednu kartu ISIC je možné zakoupit 2 vstupenky se slevou.

Prague Playoffs 2019

Jsou vyvrcholením celoročního seriálu Longines Global Champions Tour a týmové soutěže Global Champions League. V průběhu čtyř dnů se na kolbišti v O2 areně představí šestnáct nejlepších týmů světa v parkurovém skákání.

“Loňská premiéra Global Champions Prague Playoffs byla úspěšná, setkali jsme se s pozitivními ohlasy jak zahraničí, tak v České republice. Velmi nás to těší a pro organizaci letošního ročníku je to velký závazek,” řekl předseda organizačního výboru Jan Andrlík k Prague Playoffs.

Největším lákadlem Global Champions Prague Playoffs 2019 bude zcela jistě tým Prague Lions, který pod vedením manažerky Jessiky Kürten nechybí mezi šestnácti účastníky seriálu Global Champions League v sestavě: Anna Kellnerová (ČR), Niels Bruynseels a Wilm Vermeir (oba Belg.), Gerco Schröder a Marc Houtzager (oba Niz.) a Marco Kutscher (Něm.).

Mezi hlavní hvězdy bohatého doprovodného programu budou patřit Jeremy a Selyne Gonzalezovi, Guillaume Mauvais nebo Lisa Röckener.

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal, jejich cena se pohybuje od 290 do 2 190 Kč, u balíčku vstupenek na celý mítink od 1 490 Kč do 6 990 Kč.

Autor
Veronika Vlachová