Partneři ISIC nespí ani v karanténě

Epidemie koronaviru změnila ze dne na den fungování nás všech. Velmi záhy se ale mnohé společnosti vytasily s nápady, jak svým zákazníkům život v karanténě zpříjemnit či ulehčit.

Zeptali jsme se partnerů ISIC, co je u nich nového a přinášíme vám některé vybrané akce, tipy a triky, které vám mohou pomoci překonat období, kdy jste zůstali trčet doma. Nudit se určitě nebudete!

Novinky od partnerů ISIC

Alza

Největší český e-shop zareagoval tradičně velmi rychle. Jako jedna z prvních velkých firem Alza připravila speciální “karanténní” rozcestník. Na jejím webu najdete jak aktuální tipy na nákup, tak třeba návod na výrobu roušky nebo rady, jak správně sedět u domácího studia ? https://www.alza.cz/doma-v-pohode

Albatros Media

Na sortiment nakladatelství Albatros Media uplatníte s ISIC standardně slevu 20 %. Až do konce března teď ale můžete využít speciální akce a nakoupit učebnice ještě výhodněji, se slevou 30 %.
https://www.albatrosmedia.cz/aktuality/zabava-a-vzdelavani-na-doma-nejen-pro-deti-se-slevou-30/

Respekt

Týdeník Respekt se rozhodl zdarma odemknout kompletní archiv svých speciálních vydání, ke kterému mají jinak přístup pouze předplatitelé ? https://www.respekt.cz/specialy

Forbes

Rovněž vyhlášený ekonomický magazín volně zpřístupnil svůj archiv a to dokonce včetně jeho audioverze. Stačí si nainstalovat mobilní aplikaci.
? https://www.forbes.cz/all-you-can-read-forbes-otevira-zdarma-svuj-archiv/

Česká pošta

Česká pošta zareagovala pružně na vlnu domácího šití roušek a nabídl dopravu těchto ochranných pomůcek zdarma. Pokud máte nějaké roušky navíc a chtěli byste pomoci např. domovu seniorů, lékařům, nebo zásobit své příbuzné, stačí vložit roušky do průhledného obalu a zanést na poštu.
? https://www.ceskaposta.cz/-/ceska-posta-zdarma-prepravuje-rousky

HP Market

Že si máte pořádně a často mýt ruce, to už jste asi slyšeli. Stejně důležité je ale i udržovat v čistotě váš počítač. Jak správně techniku čistit, aby se jí nic nestalo, radí náš partner HP Market
? https://www.hpmarket.cz/document.asp?dc=chrante-se-pred-koronavirem

Nutristar

Výrobce potravinových doplňků Nutristar přinesl přehled vitamínů a minerálů, které jsou důležité pro posílení imunity. Dozvíte se v něm, na jaké látky se soustředit, abyste epidemii přečkali ve zdraví.
? https://nutristar.shop/cz/nekolik-zasad-pro-posileni-imunitniho-systemu

Doprava zdarma

Po dobu, kdy jsou kamenné obchody zavřené, představují e-shopy často jedinou možnost, jak nakoupit to, co potřebujete. Hned několik partnerů ISIC, u kterých uplatníte slevu, se rozhodlo zavést dopravu zdarma:
TS Bohemia ? https://www.tsbohemia.cz
Datart ? https://www.datart.cz/novinky/sluzby-vydejni_mista.html

ISIC TIP: Co nevidět pro vás připravíme slevy, které se vám teď můžou hodit. Sledujte Novinky, ať vám to neuteče!

Ještě svůj průkaz nemáte? Objednat jej můžete online hned teď.

Autor
Veronika Vlachová