O jakém účtu sní mladí lidé?

Studentský účet o kterém lidé sní

Zeptali jsme se přímo vás, co od účtu a banky očekáváte. Kromě bezplatného vedení účtu, výběrů z bankomatů nebo využívání moderních technologií zazněl i názor, že by banky za založení účtu měly mladým lidem něco zaplatit. Skoro vše, co mladí lidé chtějí, nabízí studentský účet G2 od Komerčky. Pojďme se na to podívat.

Bezplatné vedení účtu, bezplatné výběry z bankomatů, bonus za platný průkaz ISIC
Účet G2 od Komerční banky je mezi studenty dlouhodobě nejoblíbenějším účtem. Studenti za jeho založení a vedení neplatí žádné poplatky. Zdarma jsou také všechny výběry z bankomatů KB (v některých bankomatech můžete vybírat už od 200 Kč) a měsíčně jeden výběr z jakéhokoli bankomatu v zahraničí. Navíc vám Komerční banka zaplatí 350 Kč při předložení platného průkazu ISIC.

Nové technologie v bankovních službách

Žádná technologická novinka nám neunikne. To, že vedle počítače můžete svůj účet v KB ovládat i z mobilního telefonu, je dnes již samozřejmostí. Appku stále vylepšujeme a snažíme se, aby splnila všechny požadavky klientů pro pohodlnou obsluhu svých produktů. Tím ale nekončíme, svůj účet můžete sledovat pomocí chytrých hodinek Apple Watch nebo Android Wear (Wear OS). Můžete se přihlašovat k účtu, nebo potvrzovat platby, jen otiskem prstu či přes identifikaci obličeje (Face ID). A co třeba nechat peněženku doma a začít platit s Komerční bankou mobilním telefonem pomocí Google Pay?

Bezpečné bankovní on-line prostředí

Mladá generace patří ke skupině, která v hojné míře používá mobilní telefon vedle komunikace a zábavy i k ovládání svého bankovního účtu. Protože opatrnosti nikdy není dost, Komerční banka přidala do mobilního bankovnictví bezpečnostní software Trusteer od IBM, který vás ochrání při přihlašování k účtu. Bezpečí ve všech oblastech je totiž stále aktuálnějším tématem. Žádná jiná banka v ČR vás takto neochrání.

Zavolejte na bezplatnou infolinku G2 od KB (800 42 63 52) nebo navštivte www.kb.cz/g2.

Autor
Jakub Srněnský